Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE

Productnummer: EX70300B Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 104,95 Per 4 stuks incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE

  • Zeer luxe en strak af te werken goten
  • Geen verzendkosten !
  • Unieke zwarte uitvoering

Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE

Deze Ultra drain watergoot set bestaat uit 4 goten. De water goot ultra van 100 cm lengte, 6 dikte en 10 cm breed is een luxe kunststof hemelwater afvoergoot met een rooster. De afvoergoot kan gebruikt worden om uw terras, zwembad of oprit watervrij te houden. Door de smalle uitvoering van 6,5 cm is het een mooie goot met een luxe uitstraling. Dit is de exclusieve zwarte uitvoering van de goten. Deze serie wordt de blackline serie genoemd. 

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt echter niet voor het los bestellen van hulpstukken. De gratis bezorging geldt voor de Ultra Drain set van 4 watergoten of voor de set in combinatie met hulpstukken. 

Vergeet niet om verbindingstukken, eindstukken of iets dergelijks erbij te bestellen. U vindt deze producten bij de verwante producten. 

De ultra drain serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Deze zijn allemaal te verkrijgen bij Gadero, de nummer 1 in sierbestrating. Ook kunt u deze watergoot set verbinden met PVC buizen naar uw sloot of koppelen aan drainagebuis.

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Ultradrain hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Bestel meteen goedkope betontegels tot luxe keramische tegels of waaltjes stenen en zand meteen mee.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, de Ultra drain watergoot Blackline is die rooster 10cm of 6cm breed, ik zoek de smalle versie, want de beschrijving is niet heel duidelijk, en is de rooster volledig afneembaar

De watergoot is 10 cm hoog en het rooster is 6 cm breed. U kunt het rooster inderdaad eenvoudig en volledig van de goot afnemen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain watergoot set zwart Ultra Drain watergoten 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Ruim op voorraad
€ 104,95 Per 4 stuks incl. btw