Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!

Productnummer: EX70300B   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 158,95 Per 4 stuks incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!

  • Zeer luxe en strak af te werken goten
  • Geen verzendkosten !
  • Unieke zwarte uitvoering

Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!

De Ultra Drain watergoot set van Excluton bestaat uit 4 watergoten, deze kunnen niet los bestelt worden. Deze watergoten hebben een formaat van 100 cm lengte, 6 dikte en 10 cm breed en is gemaakt van een luxe kunststof met rooster. Met deze watergoten houdt u eenvoudig uw terras, zwembad of oprit watervrij. Deze watergoten hebben een stijlvol uiterlijk door hun smalle uitvoering en unieke zwarte uitvoering. Vergeet niet om uw benodigde hulpstukken mee te bestellen.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis levering Ultra Drain serie

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Dit geldt alleen voor bestellingen met de Ultra Drain watergoten set in combinatie met hulpstukken. Bestellingen met alleen hulpstukken vallen buiten de gratis verzending. 

De Ultra Drain serie biedt naast luxe watergoten ook een ruim aanbod hulpstukken zodat ze in iedere tuin kunnen toegepast worden. De hulpstukken bestaan o.a. eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er de Ultra Drain afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt. Ook kunt u deze watergoot set verbinden met PVC buizen naar uw sloot of koppelen aan drainagebuis. 

Snelle levering van uw watergoten

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Ultra Drain hemelwater afvoer producten van Excluton voor de beste prijs. Wanneer u vandaag bestelt leveren wij binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Bestel meteen goedkope betontegels tot luxe keramische tegels of waaltjes stenen en zand meteen mee om uw tuin helemaal af te maken. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Beste, de Ultra drain watergoot Blackline is die rooster 10cm of 6cm breed, ik zoek de smalle versie, want de beschrijving is niet heel duidelijk, en is de rooster volledig afneembaar

De watergoot is 10 cm hoog en het rooster is 6 cm breed. U kunt het rooster inderdaad eenvoudig en volledig van de goot afnemen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain watergoot set zwart Ultra Drain watergoot 4 stuks 100 x 6 x 10 cm BLACKLINE - Gratis Levering!   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 158,95 Per 4 stuks incl. btw