Logo Gadero
service

48 uurs assortiment tegels

Heeft u met spoed tegels nodig voor in de tuin? Geen zorgen. Bij Gadero kunt u verschillende soorten tegen bestellen die binnen maximaal 2 werkdag worden geleverd. Binnen dit 48 uurs assortiment tegels vindt u verscheidene betontegels, terrastegels en keramische tegels voor buiten. Let wel op dat niet alle, maar enkel producten uit deze 48 uurs categorie binnen 2 werkdagen leverbaar zijn. 

U kiest uitsluitend topkwaliteit bestrating van verschillende merken zoals Excluton, Tuinvisie en MBI. Vooral de 60Plus en Noviton tegels van Excluton, De Tremico en Furora tegels van Tuinvisie en de Geostretto en Geoceramica tegels van MBI zijn erg populair en snel leverbaar. Kijk voor alle producten naast het 48 uurs assortiment tegels naar de categorie terrastegels.

Bestel nu direct deze terrastegels samen met opsluitbanden, zand, voegmortel en watergoten en ga al binnen 48 uur aan de slag met het realiseren van uw droomtuin. 

Lees voordat u aan de slag gaat onze klustip voor het aanleggen van een terras door en bekijk onderstaande video over het aanleggen van een terras.