Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 4.5 cm

Productnummer: GL71125-Zwart Te gebruiken voor speeltoestellen met een maximale valhoogte van 1,5 meter

€ 16,37 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 4.5 cm

Deze rubberen tegel is te gebruiken voor een valhoogte van 1,5 meter. De rubberen tegels zijn zacht en door de veerkracht beschermen ze kinderen. De tegels zijn uitstekend te gebruiken onder speeltoestellen zodat de kinderen veiliger kunnen spelen. De tegels worden geplaatst op een zandbed en worden verankert doormiddel van de bijgeleverde steekpennen. De  rubberen tegels zijn voorzien van speciale gaten aan de zijkanten om de steekpennen door hun te steken. Hierdoor voorkomt u dat de rubberen tegels opkrullen.

De tegels zijn gemaakt van gerecycled rubber van onder andere autobanden. De rubberen speelplaats tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 50 x 50 met een dikte van 3 cm en 4,5 cm. De 3 cm dikke tegels zijn toepasbaar bij een valhoogte van 1 meter. Ook levert Gadero rubberentegels zonder steekpen verbinding. Deze tegels hebben een dikte van 4,5 cm. 

Gadero hanteert snelle levertijden en gunstige prijzen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rubberen speelplaats tegel Zwart Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 4,5 cm Te gebruiken voor speeltoestellen met een maximale valhoogte van 1,5 meter Op voorraad
€ 16,37 Per stuk incl. btw