Logo Gadero
service

GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 50 x 50 x 4 cm

Productnummer
MB20002-40-500-500
Beton met de looks van natuursteen!
Kleurechte toplaag met glans
terrastegel_geostretto_cannobio_4cm_dik
Per m2

51,-

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 76,50

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
50 cm
Breedte
50 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 76,50

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag

  • Gemakkelijk schoon te houden

  • Hoog voetcomfort

  • Fijne, originele kleur voor een luxe tuin

  • Neem 6 cm dikte voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
22,2 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
50 cm
Breedte
50 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
4

GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 50 x 50 x 4 cm

Wilt u graag betontegels van zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan is de MBI GeoStretto Plus Tops Cannobio 50x50x4 cm Betontegel van A - merk MBI misschien iets voor u. GeoStretto Cannobio tegels zijn Antraciet zwarte / Grijze tegels van beton met een luxe afwerking. Dit betekent dat de terrastegels zijn voorzien van een hoogwaardige beschermlaag. In het geval van de GeoStretto tegels geldt dat ze zijn behandeld met een Protection Plus Factor 30 beschermlaag. Dit houdt in dat de GeoStretto luxe betontegels een drie dubbele beschermlaag hebben die onder andere het opnemen van vuil en vocht reduceert. Dit zorgt ervoor dat u in de zomer en in de winter weinig onderhoud heeft aan uw terras, looppad of tuin. De terrastegel Cannobio heeft een dikte van 4 cm. Dit maakt de tegels ideaal voor een prachtig terras. Deze fraaie tegels zijn zeer luxe en geven uw tuin zonder moeite een modern karakter. De betontegels van MBI zijn gestraald en geludiceerd, waardoor de terrastegels een natuurlijke textuur hebben. Door de kleurvaste en beschermende laag met natuurlijke structuur voelen de tegels zacht aan en hebben ze een hoog voetcomfort. Het comfort van de beschermlaag op de tegel zorgt er voor dat u zowel binnen als buiten jaren lang kunt genieten van uw terras of stenen vloer. Bovendien hebben de GeoStretto Plus terrastegels een lichte glans voor een fraaie en luxe uitsraling. De kleur antraciet zwart / grijs is zeer populair omdat deze goed te verwerken is in elke tuin. Combineer de Cannobio 50x50x4 cm bijvoorbeeld met Antraciet Zwarte stapelblokken voor een luxueus effect.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoStretto tegels voor uw oprit

Ondanks dat de MBI GeoStretto Plus Tops Cannobio 50x50x4 cm Betontegel van aanzienlijk hoge kwaliteit en sterkte is, kunt u de 50x50x4 cm niet verwerken in uw oprit. Dit komt door de dikte van 4 cm, Wel kunt u bij steenhandel Gadero de Cannobio tegels kopen in een dikte van 6cm. Deze zijn wel geschikt voor uw oprit. Op deze manier kunt u uw oprit laten doorlopen in uw terras, wat het gevoel van luxe versterkt.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de . Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan . Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.