Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 cm

Productnummer: EX70313 Extra smal

€ 29,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 cm

  • Kan bijna onzichtbaar worden verwerkt
  • Voor afvoer van hemelwater van uw terras

Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 cm

De Topgoot 100 cm is een kunststof hemelwater afvoergoot. De Topgoot verholengoot zwart kan gebruikt worden om uw terras of oprit watervrij te maken. Door de smalle afwateringsgleuf heeft u een goede hemelwaterafvoer die bijna niet zichtbaar is. De smalle afwateringsgleuf is 55 mm ofwel 5.5 cm. De hoogte van de gleuf is 6 cm wat inhoudt dat er tegels of stenen van maximaal 6 cm hoogte in kunnen. U kunt uiteraard ook lagere stenen of tegels plaatsen, maar dan moet u er bijvoorbeeld rubberen tegeldragers onder leggen. De totale inbouwhoogte van de goten is 15 cm.

Van regenwater naar grondwater

Door een goede hemelwaterafvoer voorkomt u dat de tuin bij een heftige regenbui onder water komt te staan wat weer als voordeel heeft dat uw bestrating minder snel groene aanslag zal hebben. Daarnaast bent u ook verplicht om het regenwater in uw tuin zelf te reguleren. Door het gebruik van watergoten leidt u eenvoudig het hemelwater dat valt in uw tuin naar een plek waar de grond het kan opnemen. 

Uw watergoten snel thuis geleverd

De Top serie heeft naast zijn watergoten ook een ruim aanbod met hulpstukken zoals eindkappen, verbindingsstukken, onder afvoeren, stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden. Vergeet niet uw bestelling compleet te maken met keramische tegels, stapelblokken, grind/split of betontegels. Ook deze producten vindt u altijd van A-kwaliteit en voor een voordelige prijs bij Gadero.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topgoot Verholengoot Zwart Excluton Watergoot Topgoot Verholengoot Zwart 100 cm Extra smal Op voorraad
€ 29,95 Per stuk incl. btw