Logo Gadero
service

MBI GeoKlinker Plus XL Elba 31,5x10,5x8 cm Klinkers

Productnummer
MB20238
Combineer met GeoStretto tegels in de kleur Elba voor eenheid en rust rondom uw huis
mbi_geoklinker_plus_elba_21x7x8_cm_klinkers_3
Per m2

41,72

incl. BTW

Verkocht per 48 stuks á € 66,24

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
31,5 cm
Breedte
10,5 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 48 stuks á € 66,24

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 8:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud

  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Makkelijk te leggen

  • Combineren met terrastegels in dezelfde kleur! (GeoStretto)

  • Goede kwaliteit, maar geen GeoProArte of GeoCeramica

  • Geen keramiek

Specificaties

Gewicht
3,78 kg
Materiaal
Beton
Product type
Klinkers
Kleur
Grijs
Lengte
31,5 cm
Breedte
10,5 cm
Dikte
8 cm
Benodigde per m2
30.23

MBI GeoKlinker Plus XL Elba 31,5x10,5x8 cm Klinkers

Het Massieve Rustieke Eiken wit geolied parket van >Floer bestaan voor 100% uit topkwaliteit Europees eiken hout. Het eiken hout wordt in eigen land gedroogd gezaagd, bewerkt en behandeld tot een 2 cm dikke eiken vloer. Doordat de vloer een Nederlands product is bent u zeker van maatvaste planken en een hoogwaardig product. De massieve vloeren kunnen nog vele malen worden opgeschuurd ter renovatie. Hierdoor kan de parketvloer zelfs bij een intensieve belasting eindeloos worden gebruikt. Bij parketspeciaalzaak Gadero worden deze massieve vloeren met white wash olie gratis aan huis bezorgd.

De rustieke houtsortering van het wit geoliede eiken zorgt voor een natuurlijke levende houtstructuur. Deze structuur benadrukt de landelijke uitstraling van de massieve vloer. Het hout wat wordt toegepast bij deze eiken vloeren valt onder houtsortering rustiek ABC. Dit betekent grote noesten, barsten en spinthout in het eiken. Daarbij zijn de noesten en barsten in de 2 cm dikke eiken vloer gestopt met vloeibaar hout. Dit zorgt voor een veilig en kindvriendelijk vloeroppervlak. Eventueel kan de witte parketvloer vloer ook ongestopt worden geleverd. Daarnaast kunnen ook afwijkende breedte's tot en met 26 cm worden geproduceerd. Neem contact op voor maatwerk!

>Vloer advies vanuit eigen Huis - Huisbezoek Parket Laminaat en PVC

De Floer massieve eiken vloeren hebben een garantie van 15 jaar. We raden af massief parket te leggen op een vloerverwarming. Bekijk voor het leggen van een eiken houten vloer op vloerverwarming onze werkingsarme multiplank vloeren. De lengte's van de planken zijn 180 tot 300 cm met ongeveer 10% kortere delen. De parketvloeren in witte white wash olie worden geproduceerd in Nederland uit hoogwaardig eiken. Door een maatvaste verbinding te hanteren is dit parket eenvoudig te verwerken. Bent u van plan het rustiek parket zelf te leggen? Lees hier instucties voor het >leggen van lamel parket.