ACO Rainblox 60 120x50x6 cm 30 liter drainage

Productnummer: AC52091   |   Makkelijk te plaatsen onder terrastegels

€ 19,95 Per stuk incl. btw

Ontvang 15% korting met de code DROOG15

m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van ACO Rainblox 60 120x50x6 cm 30 liter drainage

  • Regel zelf uw hemelwater afvoer
  • Makkelijk te plaatsen onder uw tegels
  • Geeft langzaam regenwater terug aan uw tuin
  • Milieuvriendelijk

ACO Rainblox 60 120x50x6 cm 30 liter drainage

Rainblox 60 van ACO is een uitstekende oplossing voor hemelwateropslag zonder dat u buizen en leidingen aan moet leggen. De Rainblox 60 is een 100% milieuvriendelijke manier om het hemelwater voor het terras, border en gazon op te vangen en terug te geven aan de grond in uw tuin. Dit type infiltratie systeem geeft uw tuin geleidelijk het gevallen regenwater terug. Dit infiltratiesysteem voor regenwater kan 95% van zijn volume aan water opnemen. Dit systeem voor het afvoeren van hemelwater heeft een veel snellere leeglooptijd ten opzichte van infiltratiekratten. Bij een zeer dichte waterdoorlatende bodem kan het een dag duren voordat het blok volledig leeg is. Bij een zeer open waterdoorlatende bodem kan het blok na 2 uur al volledig zijn.

Eenvoudig te plaatsen

De plaatsing is makkelijk vanwege het lage gewicht van 5 kilo en het is overbodig om de Rainblox 60 aan te sluiten op het riool. Er zit geen doek om de Rainbloxx. Dit is niet nodig voor het absorberen van het water. Let er wel op met het aanraken van de blokken dat ze iets kunnen prikken. Sommige mensen zijn hier gevoeliger voor dan anderen.

ACO Rainblox 60 kopen

Bestel de ACO Rainblox 60 via uw sierbestrating expert Gadero. Wij bezorgen uw infiltratie systeem binnen enkele werkdagen bij u thuis. Bekijk ook ons hele assortiment Hydroblob drainage eenvoudig online!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ACO Rainbloxx 60 120x50x6cm 36 liter ACO Rainblox 60 120x50x6 cm 30 liter drainage   |   Makkelijk te plaatsen onder terrastegels Op voorraad
€ 19,95 Per stuk incl. btw