Vlonderplank Composiet Massief Bruin 1.6 x 19.3 x 300 cm Easdydeck Geborsteld en Ribbel zijde

Productnummer: LD40105-16-193-3000 Fijne ribbelstructuur of borstelstructuur zijde   |   Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek   |   3 jaar garantie

€ 54,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 70 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Vlonderplank Composiet Massief Bruin 1.6 x 19.3 x 300 cm Easdydeck Geborsteld en Ribbel zijde

  • Extra breed
  • Massief
  • topkwaliteit uit Duitsland

Vlonderplank Composiet Massief Bruin 1.6 x 19.3 x 300 cm Easdydeck Geborsteld en Ribbel zijde

Deze luxe composiet vlonderplank van Easydeck is van geheel massief WPC, fraai bruin gekleurd en tweezijdig te monteren. Aan de onderzijde heeft het composiet dekdeel een fijne ribbel en aan de bovenzijde heeft de bruine terrasplank een golvende, geborstelde structuur. Wanneer u kiest voor de borstelstructuur zijde van het composiet vlonderdeel, heeft uw terras altijd een uniek uiterlijk. De dunne, composiet vlonderplank is 1.6 cm dik en zeer geschikt voor uw balkon of dakterras. Door de 19.3 cm breedte van de composiet terrasplank krijgt uw dakterras een fraaie robuuste look.

Het composiet van Easydeck bestaat voor 75% uit hout en 25 % uit polymeer. De composiet vlonderdelen zijn van Duitse A-kwaliteit uit de Novotech fabriek en hebben een fabrieksgarantie tot wel 3 jaar mits de composiet planken worden gemonteerd volgens de leginstructies. Let, op deze trendy 16x193 mm composiet vlonderplanken van massief WPC ondergaan een rijpingsproces van 3 maanden. De houtvezels zijn na 3 maanden veranderd zodat de plank een fraaie, effen kleur krijgt.

De vlonderplanken zijn massief en hoeven dus, anders dan bij holkamer composiet vlonderplanken, niet per se gelegd te worden onder 2% afschot. Condens en vocht blijven namelijk niet staan in de planken. Easydeck composiet is uiterst onderhoudsarm en kleurvast. De zichtbare houtvezels aan het oppervlak van de composiet vlonderplank vervagen in de loop der tijd natuurlijk en zorgen voor een egaal bruine kleur binnnen enkele maanden.

Easydeck composiet terrasplanken dienen te worden bevestigd op de 4 x 4 x 300 cm constructieregel van Easydeck. De middelste balk onder de terrasplanken dient te worden voorzien van een bevestigingsband, zodat de composiet planken niet verschuiven tijdens de montage. Tussen elke constructieregel houdt u een hart-op-hart ruimte aan van 35 cm.

Door vocht en droogte kunnen de composiet vlonderplanken uitzetten of krimpen. Houdt daarom rekening met een ruimte van 0.5 cm tussen elke terrasplank.

Onderhoud Megawood vlonderplanken

Wij adviseren uw Megawood terras 2x per jaar grondig te reinigen. Dit kan door uw vlonder schoon te vegen met een bezem. Vervolgens het volledige terras nat te maken met water en de vlonder nogmaals reinigen met een stevige borstel. U heeft voor deze behandeling geen schoonmaakmiddel nodig. Watervlekken kunnen ontstaan door water en stof. Deze vlekken kunnen met water en een harde schrobber verwijderd worden. Watervlekken zijn niet te vermijden, door uw terras met een afschot van 2% te plaatsen worden watervlekken in ruime mate voorkomen.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Composiet Vlonderplank Composiet Massief Bruin 1.6 x 19.3 x 300 cm Easdydeck Geborsteld en Ribbel zijde Fijne ribbelstructuur of borstelstructuur zijde   |   Duitse A-kwaliteit uit Novotech fabriek   |   3 jaar garantie Op voorraad
€ 54,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt