Logo Gadero
service

Schutting montage service

Heeft u hulp nodig voor het plaatsen van een houten schutting? Voor een vakkundige montage van schuttingschermen, schuttingen met losse planken tot schutting deuren. De Montage service van Gadero kan hierbij helpen! Het plaatsen van schuttingen kan een lastig en zwaar karwei zijn, bij Gadero bieden wij u de mogelijkheid om de montage door onze specialisten uit te laten voeren. De montage van schuttingen, welke per m1 wordt berekend, kunt u bij ons eenvoudig toevoegen aan uw bestelling van een robuuste betonpaal schutting, luxe planken schutting of tuinschermen. Zo regelt u alles op 1 adres, wel zo handig! Voorafgaand vragen wij u om een aanmeldingsformulier in te vullen zodat onze experts u van vakkundig advies kunnen voorzien.

De vakkundige montage van een erfafscheiding kan u bij Gadero eenvoudig toevoegen aan uw bestelling. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u zekerheid van specialisme. Gadero heeft al jarenlang ervaring in het uitvoeren van luxe schuttingbouw. Denk hierbij aan betonpaalschuttingen, traditioneel om-en-om montage met tuinplanken, maar ook aan luxe thermisch gemodificeerde triple blokprofiel planken.

Om te zorgen dat u de juiste materialen beschikbaar heeft voor onze monteurs, verzoeken wij u om voorafgaand een productofferte op te vragen. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van onze unieke online montage omgeving. Door dit formulier krijgen onze specialisten een goed beeld van de situatie en krijgt u een offerte op maat. 

Om het offerte traject nog beter te laten verlopen, bieden wij de unieke mogelijkheid voor een "Tuinbezoek". Tijdens deze service krijgt u een expert ter plaatse welke samen met u de mogelijkheden bespreekt, proefmonsters meeneemt voor een stukje tastbaarheid en het inmeten van de tuin voor u voorziet. Voor dit stukje persoonlijk advies vragen wij een vergoeding, welke u na het plaatsen van een definitieve opdracht wordt verrekend. Op deze manier is deze service dus zelfs gratis en heeft u geen risico op meetfouten!

Wenst u een schuttingpoort in uw schutting? Bestel dan het gewenste aantal m1 schutting van de juiste soort en voeg daar de montagekosten van een poortdeur simpelweg aan toe.  U bent zelf verantwoordelijk voor het selecteren van de juiste optie en het opgegeven aantal m1, mocht blijken dat dit onjuist is dan zal een nacalculatie volgen.