Logo Gadero
service

Koopmans Perkoleum Transparant Licht Eiken Hoogglans 2,5 liter

Tuinbeits Licht eiken transparant Hoogglans Perkoleum 2,5 liter
perkoleum_hoogglans_transparant_koopmans_verf_580x380_1_3
232_lichteiken

66,45

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 8:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Hoog rendement

  • Sterke bescherming

  • Éénpot-systeem

  • Transparant, behoudt structuur!

Specificaties

Product type
Blokhut beits
Offerte knop
Ja
Kleur
Houtkleur

Koopmans Perkoleum Transparant Licht Eiken Hoogglans 2,5 liter

Perkoleum is een zeer hoogwaardige beits in verschillende kleuren. Perkoleum is verkrijgbaar in transparante en dekkende kleuren. Licht eiken is één van de transparante kleuren. Bij Transparante kleuren kunt u na het aanbrengen nog steeds de originele structuur van het hout zien. Dit vinden veel mensen belangrijk omdat het hout dan de natuurlijke uitstraling van hout behoudt. Wanneer u er voor kiest om perkoleum aan te schaffen in de kleur licht eiken, kunt u kiezen uit twee varianten. Dit is de hoogglans variant. Dit betekent dat het resultaat meer glanst dan bij de zijdeglans. Licht eiken is één van de meest populaire kleuren voor het behandelen van pergola's, overkappingen, schuren, tuinhuizen en meer! Ook wordt deze tuinbeits vaak gebruikt voor schuttingen en hekwerken.

Het is belangrijk om hout in de tuin te behandelen. Wanneer u dit niet doet, zal het hout namelijk snel lelijk worden of zelfs kapot gaan! Perkoleum zorgt in eerste plaats voor bescherming. Dit doet het met name door middel van vochtregulatie. Wanneer vocht niet meer in het hout kan trekken, heeft het ook niet de mogelijkheid om voor houtrot en schimmel te zorgen van binnenuit. Dit kan de levensduur van het hout met vele jaren verlengen! Op lange termijn scheelt het beitsen van uw hout veel geld en ook veel tijd en moeite wat u anders had moeten steken in het vervangen van verrot hout.

U bekijkt op dit moment het blik van 2,5 liter. Ook verkrijgbaar in blik van 0,75 liter voor kleinere klussen. Met een liter Perkoleum kunt u gemiddeld zo'n 10 vierkante meter behandelen. Dit kan echter sterk verschillen per houtsoort en zelfs per plank.

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere.