Paved

Paved LogoPaved is een nieuw innovatief merk gespecialiseerd in betonproducten voor de tuin zoals stenen, tegels en muurelementen. Omdat de artikelen in een eigen fabriek in Duitsland worden gemaakt is het merk in staat om zeer hoge kwaliteit te bieden. Paved is daarentegen van Nederlandse bodem waardoor de prijzen niet Duits en dus aantrekkelijk zijn. Hoge kwaliteit kan WEL betaalbaar zijn! Gadero is officieel dealer van Paved. U bestelt hier verschillende klinkers voor terras en oprit, terrastegels voor in de tuin en stapelblokken voor een plantenbak of border.

Bestel tegen gunstige thuiswinkel waarborg servicevoorwaarden en krijg binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen geleverd. 

Proefmonster aanvragen

Gadero biedt "steencarpaccios" aan van bijna alle Paved klinkers. We hebben lagen van klinkers afgesneden zodat u een steen kunt bekijken vanuit uw luie stoel. U besteld een sample van een gewenste steen of stenen en wij bezorgen deze in een brievenbusdoos. U hoeft dus niet thuis te blijven om een pakket te ontvangen en hoeft niet helemaal naar 1 van onze show locaties te rijden. Stenen door de brievenbus? JA!

Show locaties Breukelen en Meppen

Wilt u meer informatie over Paved bestrating en de stenen in het echt bekijken? Dit kan nu bij 1 van onze showlocaties in Breukelen of Meppen. Onze experts kunnen u bestrating laten zien aan de hand van showrekken. Omdat wij graag tijd voor u vrij willen maken kunt u hiervoor een afspraak maken.

Bekijk hier ons gehele assortiment sierbestrating.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode