Logo Gadero
service

MBI GeoColor 3.0 tegels

Stoer, krachtig en natuurlijk. In 3 woorden een veelomvattende omschrijving van de Geocolor 3.0 serie van MBI de Steenmeesters. De Geocolor 3.0 serie is een gevarieerde collectie betontegels waardoor er voor iedere smaak wel een betontegel te vinden is. Afgezien van het feit dat deze terrastegels een robuuste uitstraling hebben, zijn ze zacht voor grote en kleine voeten. Dit komt door de geborstelde nabewerking. Dit geeft de betontegels een ruw oppervlak wat prettig aanvoelt.

Protection Plus Factor 30 & Footcomfort

De Protection Plus Factor van MBI de Steenmeesters beschermt de Geocolor 3.0 tegels tegen vervuiling waardoor uw nieuwe terras langer als nieuw blijft. Deze beschermlaag is dubbel aangebracht waardoor de kleur van uw gekozen terrastegels nog beter tot zijn recht komt. En wist u dat terrastegels met de Protection Plus Factor 30 makkelijk te reinigen zijn? Door de speciale nabewerking zijn ook deze MBI de Steenmeester terrastegels extra zacht aan blote voeten. Dit zorgt er onder andere voor dat de Geocolor 3.0 tegels op een hete zomerdag niet heet aanvoelen zoals natuursteen dat wel doet. Kinderen kunnen dus ook op een hete zomerdag op blote voeten spelen op uw terras.

Naast de verschillende kleuren betontegels, is de stoere Geocolor 3.0 van MBI de Steenmeesters ook verkrijgbaar in verschillende groottes. In ons assortiment bieden wij onder andere de volgende maten aan: 

  • Geocolor 50 x 50 cm;

  • Geocolor 60 x 30 cm;

  • Geocolor 60 x 60 cm;

  • Geocolor 80 x 40 cm;

  • Geocolor 80 x 80 cm;

  • Geocolor wildverband.

De Geocolor 3.0 terrastegels zijn verkrijgbaar in 4 cm en 6 cm dikte.