Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische Tegel Geoceramica Concreet Flower 60x60x4 cm - Populair

Productnummer
MB10020
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
geoceramica_concreet_flower
img_4899
img_4851
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703_0
Per m2

85,49

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 30,75

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Kleur-, kras-, maat- en slijtvast

  • Gaat een leven lang mee

  • Mos- en schimmelwerend, dus onderhoudsarm terras

  • Stroef, ook in de regen!

  • Niet geschikt voor een oprit. WEL voor terras

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Kleurmix
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78
Te bezichtigen in
Breukelen

Keramische Tegel Geoceramica Concreet Flower 60x60x4 cm - Populair

Decoratieve terrastegels met print worden steeds populairder. Dit komt omdat dankzij keramiek de prints steeds mooier en steeds realistischer worden. GeoCeramica decoratieve tegels zijn het absolute neusje van de zalm op het gebied van Printtegels. De GeoCeramica Concreet Flower 60x60x4 cm is één van de populairste printtegels die u bij steenhandel Gadero kunt bestellen. Dat is met een reden, want de Concreet Flower tegels hebben een prachtig uiterlijk waar u zonder moiete uw terras, looppad of tuin in het algemeen een luxe, maar ook speelse uitstraling mee geeft. De staat bekend om haar zachte, subtiele cementtinten. De Flower variant heeft een speels patroon op de tegels.Wissel de gedecoreerde Concreet Flower tegels af met de genuanceerde / egale voor een optimaal effect. GeoCeramica tegels zijn absolute aanraders voor uw terras of looppad. Dit zijn namelijk tegels met een betonnen onderlaag en een keramische toplaag. Dit was op deze manier nog niet eerder mogelijk met deze hoge kwaliteit. Maar dankzij de nieuwste technieken is de GeoCeramica tegel met recht de meest unieke tegel op de markt.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek kent ten opzichte van andere steensoorten veel voordelen. Het nadeel van 'gewoon' keramiek is dat het lastig te leggen is, met GeoCeramica van MBI is dit probleem verleden tijd. Deze keramische tegels bestaan uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton is dit type tegel zo eenvoudig als het leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het aanleggen van Geoceramica.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. Met GeoCeramica haalt u dus gegarandeerd A-kwaliteit tegels voor uw terras of looppad. Uw tuin en huis worden uniek met de GeoCeramica Concreet Flower 60x60x4 cm van MBI.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment met veel soorten GeoCeramica. Wilt u toch genieten van dezelfde kwaliteit als keramiek, maar voor een lagere prijs? Kies dan voor de hoogwaardige GeoProArte tegels.