Eiken Wagonplanken Geschaafd 40 mm dikte ca 15 cm breed, lengte 260 cm

Productnummer: LDS30990-30-200 Prachtige oude stijl   |   Gedroogd en geschaafd   |   Historische uitstraling

€ 107,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 50 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Eiken Wagonplanken Geschaafd 40 mm dikte ca 15 cm breed, lengte 260 cm

  • Populair bij meubelmakers
  • Gebruikt en Glad geschaafd Frans eikenhout, geschikt voor tafelblad, bar of bank
  • Voordelig treinplanken kopen per stuk
  • Schitterende oude uitstraling door jarenlang gebruik in treinen
  • Gebruikt hout, Noesten, scheuren, zwarte tekeningen

Eiken Wagonplanken Geschaafd 40 mm dikte ca 15 cm breed, lengte 260 cm

U houdt van gebruikte bouwmaterialen voor het maken van unieke tafels, wandbekleding of andere toepassingen? Deze eikenhouten wagonplanken zijn glad geschaafd dus ook echt geschikt om een strak geheel te maken. Deze wagondelen zijn 40 mm dik. De breedte varieert is circa 15 cm. Wij zorgen altijd voor een mix, geef desgewenst in uw bestel opmerkingen uw voorkeur aan. De lengte van onze A-kwaliteit geschaafde treinwagon planken is 2.60 meter. Deze speciale planken hebben een historische uitstraling omdat ze jarenlang in treinstellen als bodem hebben gefunctioneerd. Het hout is Frans eiken.

Goedkoop eiken wagonplanken kopen? Bestel nu in onze webwinkel deze eikenhouten planken die jaren in een wagon als bodem zijn gebruikt. Bovendien bezorgen wij deze populaire, 4-zijdig glad geschaafde wagondelen in heel Nederland en België. Deze wagonplanken zijn 4 cm dik en gemiddeld 15 cm breed en 2.60 cm lang. 

Tafel maken?

Opgelet, elke wagonplank is uniek. Deze gebruikte eiken planken hebben scheuren, noesten en zwarte tekeningen. Geen enkele plank is gelijk. De dikte is met 40 mm stabiel en door het schaven is het oppervlakte effen. Bij het maken van een tafel blijven kopjes dus wel vlak staan op uw eettafel, wel zo prettig. Deze planken zijn geschikt voor een tafelblad van maximaal 260 cm. Of plaats aan de kopse kanten een plank dwars en kom zo op circa 290 cm.

Deze bijzondere planken zijn ook gaaf als wandplank voor decoraties of boekenplank. Bij Gadero vindt u ook andere bijzondere planken voor het maken van een boekenplank.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze eiken 400x150 plank geschaafd. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Gebruikt hout eiken wagonplanken

Deze wagondelen zijn glad geschaafd, zo heeft u mooie effen planken. Anders dan geborstelde planken, dan zijn de profielen nog hobbelig. Ook historische, oude bouwmaterialen koopt u ook bij houthandel Gadero.

Vlonder bouwen?

Wilt u van deze eiken wagonplanken een terras bouwen? Dat kan, zorg dan voor minimaal 1 cm tussenruimte en een goede ventilatie. Monteer de planken met Wovar RVS 5x70 mm schroeven en gebruik een verzinkboortje voor een mooie verwerking van de schroefkop. Tevens adviseren we een vlonder van eikenhouten wagondelen alleen op zonnige plekken. Zo voorkomt u dat de planken glad worden. Ook raden we jaarlijks behandelen aan met een transparante olie aan. Zo nemen de eiken planken minder vocht en vuil op. Regelmatig met harde bezem vegen om aanhechting van alg te voorkomen. Zo houdt u uw eiken vlonder stroef.

Is dit niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan vlonderplanken. Ook voor eikenhouten palen en balken om uw constructie compleet te maken kunt u bij Gadero terecht. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eiken Wagonplanken glad geschaafd Eiken Wagonplanken Geschaafd 40 mm dikte ca 15 cm breed, lengte 260 cm Prachtige oude stijl   |   Gedroogd en geschaafd   |   Historische uitstraling Op voorraad
€ 107,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt