Logo Gadero
service

Standaard betonpalen

U wilt een extra stevige schutting maken? Kies dan voor onze betonnen palen. Deze betonnen palen moeten in de grond geplaatst worden en zijn dus niet voor alle grondsoorten in België geschikt. Met betonnen palen, 180x180 schermen en bijbehorende betonnen onderplaten bouwt u een schutting van circa 2 meter hoogte. De betonnen palen zijn verkrijgbaar als tussenpaal, hoekpaal en T-vormige paal. Kies uit diverse hoogtes.

Dit zijn de meest populaire betonpalen in ons assortiment. Wij bezorgen betonnen palen in heel Vlaanderen onder gunstige BeCommerce Servicegaranties.

U wilt een schutting maken van betonnen palen en houten tuinschermen? Kies uit betonpalen met een beton grijze of antraciet kleur. Daarnaast kunt u bij Gadero betonnen palen kopen met een ronde kop of diamantkop. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van een gleuf voor de zogenaamde onderplaten aan de onderzijde. Bovendien zijn betonnen palen van Gadero altijd bewapend met staal voor extra stevigheid. Dankzij de platen aan de onderzijde en schuttingdelen van 180 cm hoog maakt u met beton een robuuste schutting van circa 2 meter hoog. 

betonpaal schie antraciet

Veelgestelde vragen over schutting betonpalen

Schutting betonpalen inspiratie