Logo Gadero
service

Wovar Pergola Verlenging Zwart voor 12 x 12 cm balken - Per stuk

Productnummer
WV66370
Per stuk
Inclusief schroeven, bouten en afdekdoppen
pergola_verlenging_zwart_1
pergola_verlenging_zwart_gecoat_voor_9_x_9_cm_balken_wovar_1

21,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Breedte
11,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Makkelijk te monteren

  • Speciaal voor 12x12 cm balken

  • Superieure poedercoating

  • Geleverd met schroeven, bouten en afdekdoppen

Specificaties

Kleur
Zwart
Dikte
11,5 cm
Breedte
11,5 cm
Balkmaat
12 x 12
Met lip
Nee

Wovar Pergola Verlenging Zwart voor 12 x 12 cm balken - Per stuk

IJzersterk visgraat

Onderhoudsvriendelijk Eiken Visgraat? Ja! Het Floer Visgraat Laminaat is een prachtige vloer met zeer indrukwekkende zichtbare houtstructuren. De Gerookt Wit Eiken uitvoering heeft veel uiteenlopende houtpatronen wat een intens realistisch beeld geeft.

Daarnaast is deze vloer voorzien van een sterke anti-kras laag. Met laminaat klasse 33 / AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur Gerookt Wit Eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere projecten. Deze vloeren worden dan ook veel toegepast in bijvoorbeeld winkelpanden of horeca. Daarnaast heeft deze vloer een garantie van maar liefst 35 jaar! Ondanks de relatief dikke plank is de warmteweerstand erg laag, namelijk 0,09 k/w m2. Dus ook erg geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat of echt eiken?

Zoals eerder al uitgelicht zijn er meerdere realistische houtpatronen verwerkt in deze vloer. Dit laat zien hoe dichtbij laminaat kan komen bij écht eiken hout. De vele subtiele structuren geven een rustiek beeld van een eiken visgraat. Daarnaast is er een rondomlopende v-groef aangebracht waardoor elke plank nog eens geaccentueerd wordt. De afmetingen van 64 x 14,3 cm geeft dit visgraat een klassieke en robuuste uitstraling. Bovendien zijn deze vloeren erg onderhoudsarm en kunnen prima worden schoon gehouden met een vochtige doek of dweil.

Deze vloer in het echt zien?

Wilt u deze visgraat gerookt wit eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk kan helpen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw meubels past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk! Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer.

Normaal gesproken is het leggen van een eiken visgraat een lastige en specialistische klus voor de doe-het-zelver. Niets van dit met het Visgraat Laminaat van Floer. Dankzij de Fastclick verbinding kunt u letterlijk in een handomdraai een visgraat laminaat vloer realiseren. Om het u nog makkelijker te maken dan het al is, leveren we er ook een gratis starterskit bij. Hier kunt u de linker en rechter visgraat plankjes dan aan vast klikken. Gaat u de vloer zelf leggen en wenst u nog wat meer informatie? Bekijk dan onze kluspagina leggen van visgraat laminaat.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren