Logo Gadero
service

MDF Muur Plinten (M) - Wit Gegrond - 9 cm hoogte

Productnummer
FL4004
Overschilderbare Stijlplint
Foutloos en Vochtwerend MDF
plint_wit
Per stuk

10,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
1,2 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
9 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • V313 Vochtwerend MDF

  • 3-laags wit gegrond

  • Met kabelgoot

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Plinten
Kleur
Wit
Breedte
240 cm
Dikte
1,2 cm
Diepte
1,2 cm
Hoogte
9 cm

MDF Muur Plinten (M) - Wit Gegrond - 9 cm hoogte

Deze >Floer Stijlplinten Medium 12 mm dik in de neutrale witte kleur kunnen meteen worden toegepast. Het is eventueel ook mogelijk deze plint over te schilderen in bijvoorbeeld de kleur van de muur of eventueel de kleur van de vloer. Door de groef aan de achterzijde kunnen kabels eenoudig verwerkt worden achter deze plinten. Een woning met een hoog plafond en dus hoge muren? Kies dan voor de 9 cm plint. De Floer plinten kunnen bovendien ook gebruikt worden als plafondplint.

De Witte stijlplinten van het merk Floer zijn te verkrijgen in de standaard maat van 240 cm lengte, 1,2 cm dikte in 9 cm hoogte. De plinten kunnen worden bevestigd aan de muur met de bijbehorende afwerk- en montage kit. Met de bevestigingskit kunt u de stijlplinten aan de muur bevestigen. Met de afwerkkit kunt u de voeg tussen muur en plint afdichten. Doordat de plinten maatvast en uit V313 vochtwerend MDF materiaal zijn geproduceerd is het verwerken van deze profielen zeer eenvoudig en zijn de plinten waterbestendig.

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Reken hier 10% snijverlies bij op. strekkende meters x 1,1 = totaal benodigde strekkende meters plinten.

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!