Logo Gadero
service

Fesca Stapelrabat

Het Fesca stapelrabat systeem behoort tot de luxe categorie schuttingen. Met dit Fesca rabatsysteem maakt u een dichte schutting met horizontale stapelbare profielen. Dit innovatieve systeem kan volledig naar wensen worden samengesteld. U kunt kiezen uit een combinatie van aluminium, hardhout of composiet. 

Gaat u voor een combinatie van aluminum profielen en hardhouten profielen? Plaats eerst de aluminum profielen voor een mooier resultaat en uw hout komt niet direct in aanraking met vocht van de grond.

Maak u uw keuze voor de samengestelde pakketen van het Fesca stapelrabat? Deze pakketen zijn compleet met alle benodigdheden en bevestigingsmaterialen! U hoeft alleen nog de palen bij te bestellen, deze palen zijn duidelijk aangegeven bij het product zelf. U heeft de keuze uit zilver of antraciet gecoate aluminium palen.

Dit innovatieve rabatsysteem van het merk Fesca is van zeer duurzaam A-kwaliteit aluminium. De keuze voor een Fesca stapelrabat systeem i.c.m. composiet of hardhouten planken geeft uw tuin een moderne uitstraling!

U kunt zelf kiezen voor composiet planken in het scherm, of voor hardhouten planken! De keuze die u maakt bepaald de uitstraling van uw tuin!