Logo Gadero
service

Stapelbaar Composiet schuttingdeel 2.0 x 14 x 180 cm Antraciet WPC - Per set

Productnummer
DV16007-1800-140
Kwalitatief hoogwaardig composiet
Schuttingdeel
010713_mixmatch_lamel_antraciet
mixmatchschutting_8
mixmatchschutting_2
mix_match_jatoba_hardhout_antraciet_0
mix_match_schutting_stapelsysteem
Per set

26,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Kwalitatief hoogwaardig composiet

  • Variëren met planken van hout en Modular palen

  • 2-zijdig gelijk aanzicht

  • Geen schroeven nodig

  • Vaste breedte

  • Per set van 2 stuks

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Kleur
Antraciet
Dikte
2 cm

Stapelbaar Composiet schuttingdeel 2.0 x 14 x 180 cm Antraciet WPC - Per set

Bouw uw eigen tuinafscheiding met één of meerdere schuttingdelen!

Met dit schuttingdeel uit de Modular lijn van Elephant bouwt u uw eigen schutting eenvoudig op. Met een keuze uit vele verschillende schuttingdelen kunt u eindeloos combineren en uw eigen unieke schuttig creëeren. Plaats de palen in de grond (zie bijbehorende producten) en schuif hier eenvoudig de schuttingdelen in. Hier zijn geen schroeven voor nodig.

Dit schuttingdeel heeft een afmeting van 2 x 14 x 180 cm en is in de kleur zwart / antraciet. Het materiaal is van kwalitatief hoogwaardige composiet.

Bestel bij Gadero de Elephant Modular composiet schuttingdeel en/of andere schuttingdelen en maak uw eigen schutting! Het schuttingdeel wordt als set per 2 verkocht. Let op; wordt geleverd per set van 2 stuks bestellen in verband met verpakking.

Montage tips

Wanneer u een schutting gaat bouwen van de Elephant Modular lijn heeft u Elephant gleufpalen nodig die of in de grond of op een stevige ondergrond gebouwd worden. Wij raden aan om, als u de palen in de grond wilt plaatsen, een zak betonmix te gebruiken. Als u de palen op een stevige ondergrond wilt bouwen, raden wij aan om gebruik te maken van onze paalhouder. De palen worden niet standaard bij schuttingdelen geleverd. Dit geldt tevens voor een zak betonmix of de paalhouder.

De Elephant palen hebben een handig systeem en zo kunt u de schuttingdelen hier eenvoudig inschuiven. De schuttingdelen hoeven niet vastgeschroefd te worden. Speciaal bij deze gleufpalen kunt u LED verlichting erbij bestellen en een onder- en bovenregel. De schuttingdelen zijn niet geschikt voor gewone schuttingpalen.

Dus wilt u een Elephant schutting? Maak dan in ieder geval gebruik van Elephant palen, een zak betonmix of een paalhouder en een onder- en bovenregel.