Logo Gadero
service

Blokhut Daniel 260 x 260 x 298 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
DE11229
Stevige 28 mm blokhutprofielen
Inclusief glas en bevestigingsmateriaal
BlokhutDanielonbehandeldvoorkant
BlokhutDanielonbehandeldZijaanzicht
BlokhutDanielonbehandeldachterkant
BlokhutDanielonbehandeldbovenaanzicht
5_hoekig_tuinhuis_blokhut_daniel_1
5_hoekig_tuinhuis_blokhut_daniel_10
5_hoekig_tuinhuis_blokhut_daniel_11
5_hoekig_tuinhuis_blokhut_daniel_2
5_hoekig_tuinhuis_blokhut_daniel_3
5_hoekig_tuinhuis_blokhut_daniel_5
BlokhutDanielonbehandeldplattegrond
schermafbeelding_2017_12_15_om_153035
Per stuk,vanaf

1.729,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
260 cm
Breedte
260 cm
Hoogte
298 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Bij ons met glas geleverd

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Compact model

 • Veel licht door grote ramen

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
443 kg
Wanddikte
28 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Houtkleur
Breedte
260 cm
Diepte
260 cm
Hoogte
298 cm

Blokhut Daniel 260 x 260 x 298 cm Wanddikte 28 mm

Deze 5 kantige Blokhut Daniël 260 x 260 x 298 cm is uitermate geschikt als kleine opbergruimte. Door het 5 kantige design kan deze blokhut 3x3 meter prachtig in een hoek worden geplaatst zonder dat de ramen en deuren buiten het zicht komen. Door de grote ramen is er veel licht in de blokhut. De ramen zijn te openen zodat er geventileerd kan worden. Deze houten blokhut c.q. tuinhuisje Daniel heeft de volgende kenmerken:

 • Hout geschaafd: Ja

 • Houtsoort: onbehandeld Scandinavisch Vuren

 • Wanddikte: 28mm

 • Afmetingen: 260 x 260 cm

 • Overstek rondom: 15 cm

 • Funderingsmaat: 240 cm x 240 cm

 • Nokhoogte: ca. 298 cm

 • Wandhoogte: 218 cm

 • Ramen: Ja, 2 (77x112cm)

 • Deuren: enkele deur (83x188 cm)

 • Type Beglazing: Enkel glas

 • Type Dak: Puntdak

 • Dakbedekking: Exclusief

 • Oppervlakte: 5.8 m²

 • Inhoud (m³): 14.5 m³

 • Dakoppervlak (m²): 9m²

Gespiegeld op te bouwen? Nee

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Daniël kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Daniël. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Daniel te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering voor blokhut Daniël

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inbegrepen

Deze Blokhut Daniël van vuren hout wordt inclusief glaswerk geleverd. U kunt kiezen tussen rode, zwarte, groene en blauwe Dakshingels om zo het dak van uw tuinhuisje naar wens te bekleden. Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor bijvoorbeeld rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin. U koopt deze blokhut bij Gadero? De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Het raam is voorzien van een uitzetroede. Deze blokhut Daniel met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 260 cm en de diepte is 260 cm. De deurhoogte van dit tuinhuisje is 190 cm inclusief kozijn en de nokhoogte van het huisje is 298 cm. De ramen zijn 77 x 112 cm inclusief kozijn en zijn te openen. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. Wanneer u een fundering voor deze Blokhut aan wilt leggen, moet er rekening worden gehouden met een funderingsmaat van 240 x 240 cm.

Met een keur aan extra opties kunt u blokhut Daniël uitbreiden naar eigen smaak. Denk hierbij aan o.a. ventilatieroosters, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, beits (in blikken), afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset en een extra wandlaag voor meer hoogte. Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels.

Dakbedekking

Blokhut Daniël wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van dakbedekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzikt.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de en lees voorafgaand de goed door is ons advies!