Logo Gadero
service

Blokhut Cashel 1600 x 598 x 311 cm + Voor- en Achterluifel 180 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer
DE11488
Ruime vakantiewoning met 6 aparte kamers >Uit te breiden met diverse opties
blokhut_cashel_sfeerfoto
blokhut_cashel_sfeerfoto_behandeld
blokhut_cashel_vooraanzicht
blokhut_cashel_achteraanzicht
blokhut_cashel_plattegrond
blokhut_cashel_afmetingen
Per stuk,vanaf

31.829,25

incl. BTW

Op voorraad
6 tot 8 weken
Details
Diepte
598 cm
Breedte
1600 cm
Hoogte
311 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Dakbedekking Puntdak
31.829,25incl. BTW
6 tot 8 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Wanddikte 70 mm

 • Inclusief fundering

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen

 • Ramen en deuren niet inbegrepen

Specificaties

Gewicht
0 kg
Wanddikte
70 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
1600 cm
Diepte
598 cm
Hoogte
311 cm

Blokhut Cashel 1600 x 598 x 311 cm + Voor- en Achterluifel 180 cm Wanddikte 70 mm

Blokhut Cashel is met zijn totale breedte van maar liefst ca. 19,4 meter en diepte van 5,98 meter een van onze langste blokhutten. Door zijn uniek ontwerp met een veranda van ca. 180 cm diep aan elke uiteinde van de blokhut (links en rechts), wanddikte van 70 mm, indeling met 6 ruimtes en 5 verschillende interne kamers biedt Blokhut Cashel een overvloed aan mogelijke toepassingen. Daarnaast wordt Cashel geleverd met maar liefst 12 grote vaste ramen, dubbele en enkele deur van woonkwaliteit met dubbele beglazing. Hiermee is blokhut Cashel perfect geschikt als houten tuinkantoor, vakantie woning, mantelzorgwoning of gastenverblijf.

Blokhut Cashel is zelf ca. 1600 cm breed en beschikt zowel links als rechts over een overdekte veranda van 180 cm breed. De diepte van deze prefab houten woning is 598 cm en de nokhoogte bedraagd ca. 311 cm. Prefab houten woning Cashel wordt standaard geleverd inclusief fundering en met dakplanken van 28mm. Hierdoor is deze houten vakantiewoning erg geschikt voor verdere isolatie, waardoor u het hele jaar gebruik kan maken van blokhut Cashel.

Let op! Blokhut Cashel wordt standaard geleverd zonder ramen & deuren en houten vloerpakket. U kunt een houten vloerpakket op maat van 28 mm (meerprijs) mee bestellen via de extra opties. Ook ramen en deuren pakketten zijn bij de extra opties mee te bestellen.

Met 6 aparte ruimtes (5 interne kamers)

Blokhut Cashel is met name uniek door zijn praktische indeling met 6 aparte ruimtes en 5 interne kamers. Daarnaast beschikt houten woning Cashel zowel links als rechts over een overdekte veranda, waardoor u altijd een beschutte plek heeft om buiten te genieten van het zowel het uitzicht als het buitenleven. Daarnaast beschikt Blokhut Cashel over maar liefst 12 grote vaste ramen, waardoor u in de gehele tuinhuis aan lichtinval geen gebrek heeft. Deze uniek blokhut is zowel vanaf de voorkant via een enkele deur met glas, via een enkele deur (rechts) met glas en via een dubbele deur (links) met glas te betreden.

Via een enkele deur met glas, aan de voorkant van de blokhut, komt u via de centrale hal uit in de royale hoofdkamer die links van blokhut is gesitueerd. Deze L-vormige ruimte bestaat uit twee ruimtes waarbij het eerste gedeelte dient als centrale hal. Links van de hal bevindt zich de royale hoofdkamer van ca. 460 cm breed en 598 cm diep. Deze hoofdkamer biedt tevens via een dubbele deur links / zijkant van de blokhut toegang tot de linker veranda. Zowel aan voorkant, de achterkant als aan linker zijkant van deze hoofdkamer bevinden zich twee vaste ramen (6 stuks in totaal), waardoor de ruime kamer veel lichtinval heeft. De hoofdkamer is door zijn afmetingen en veel ramen perfect te gebruiken als woongedeelte en biedt bijvoorbeeld ruimte voor het plaatsen van een loungehoek en eettafel.

Via de centrale hal bereikt u via aparte enkele dichte deuren twee interne kamers die in het midden aan de achterkant van Blokhut Cahsel zijn gesitueerd. Beide kamers zijn ca. 277 cm breed en 377 cm en voorzien van een breed vast raam aan de achterkant van de blokhut. Beide kamers zijn geschikt als bijvoorbeeld slaapvertrek en/of kantoorruimte.

Via de centrale hal bereikt u via een enkele dichte deur de kleine kamer die rechts aan de voorkant van blokhut is gesitueerd. Deze kleinste interne kamer is ca. 308 cm breed en 180 cm diep en beschikt aan de zijkant (rechts) over een klein vast raam. Deze kamer is bijvoorbeeld in te richten als toilet / badkamer. Via de centrale hal bereikt u via een enkele dichte deur een royale interne kamer die rechts aan de achterkant van de blokhut is gesitueerd. Deze kamer is ca. 431 cm breed en 377 cm diep en biedt via een enkele deur met glas ook direct toegang tot de rechter veranda. Zowel links (onder de veranda) als aan de achterkant bevindt zich een vast raam, waardoor deze kamer ook over de benodige lichtinval beschikt.

De twee veranda's bieden met de afmetingen van 180 cm diepte ruimte voor het plaatsen van tuinstoelen, tuinset of bankjes. De veranda's worden tevens geleverd met hekwerk voor een fraai uiterlijk en de benodige privacy.

Blokhut Cashel - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Cashel is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Houten tuinkantoor Cashel wordt geleverd met een enkele deur met glas, dubbele deur met glas, 4 stuks enkele dichte deuren en maar liefst over 12 stuks vast grote ramen. Zowel de ramen als de dubbele en enkele deur met glas worden geleverd van woonkwaliteit met dubbele beglazing.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 1600x598 cm + Voorluifel 180 cm + Achterluifel 180 cm
Funderingsmaat 1960x578 cm
Nokhoogte 311 cm
Ramen 12 vast (tegen meerprijs)
Deuren 1 Dubbel met glas (150x193) & 1 Enkel met glas (87x193) (tegen meerprijs)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 127.5 m²
Inhoud 246.2 m³
Oppervlakte (m²) 91.2 m² + 10.6 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor de blokhut Cashel kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor dit tuinhuisje. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw tuinhuis zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Op aanvraag is het mogelijk om deze blokhut te laten impregneren. Neem voor de opties en kosten hiervan contact met ons op.

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 2 andere opties.

1. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg ook voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 21 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten woning Cashel is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Deze blokhut wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (28mm) en onderbalken voor de houten vloer. Omdat de blokhut wordt opgebouwd op de meegeleverde houten vloer hoeft u geen gebruik te maken van funderingsbalken.

Dakbedekking

Blokhut Cashel wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Let op: De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties.

Dakgootsets

Voor het afvoe