Logo Gadero
service

Vlonder accesoires

Naast terrashout leveren wij ook alle benodigde ijzerwaren en andere bevestigingsmaterialen voor een fraai houten terras. Denk hierbij aan filterdoek tegen onkruid en ijzerwaren (zoals terrasschroeven, clips, terrasdragers en slotbouten) voor een professionele plaatsing van uw houten terras, complete veranda of aanlegsteiger aan het water. Ook voor blinde bevestiging van hardhouten terrasplanken hebben wij speciale clips te koop. Bestel uw houten terras bij Gadero, uw specialist in terrassen. Wij leveren in heel Vlaanderen binnen enkele werkdagen onder veilige BeCommerce voorwaarden voor online kopen. 

Gebruik bij houten terrasplanken van Gadero altijd onze A-kwaliteit Wovar terrasschroeven en andere accessoires voor behoud van uw garantie. Voor uw dakterras kunt u tot slot ook rubberen tegeldragers bestellen. 

Let op, voor composiet vlonderplanken hebben we een speciale pagina met bevestigingsmateriaal voor kunststof terrasdelen.

Tot slot kan je in de winter je vlonder aankleden met een echte Nordmann kerstboom met lampjes of ontdek onze grote kunstkerstbomen voor buiten.

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van materialen voor uw houten terras, gebruik dan onze slimme rekentool voor berekenen houten terras materialen.

Vlonderbouw accessoires inspiratie