Tuin bestrating MEEST VERKOCHT

Bij Gadero vindt u een enorm aanbod aan tuin bestrating. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u met dit handige overzicht van de meest verkochte tegels en stenen geschikt voor uw terras en looppad. Deze producten zijn populair vanwege de kwaliteit, prijs of het uiterlijk. Kies uit getrommelde bestrating, bestrating met strakke randen of bestrating in een wildverband. Bent u op zoek naar stenen die lang mee moeten gaan, neem dan een gebakken steen of natuursteen bestrating. wilt u graag een voordelige oplossing? Kies dan voor betonsteen. Wij leveren terrasbestrating in heel Nederland en Vlaanderen binnen enkele werkdagen aan huis. Daarbij bent u zeker van Thuiswinkel.org servicegaranties.

Binnen deze categorie vindt u slechts een greep uit ons bestrating assortiment geschikt voor uw terras of looppad. Veel van deze stenen, tegels of klinkers zijn niet geschikt voor een oprit. Hiervoor dient u oprit bestrating te kiezen van minimaal 6cm dikte. 

Voor een terras of looppad met een verouderde of natuurlijke uitstraling kiest u getrommelde bestrating. Wanneer u een modern terras of looppad wilt raden wij onze strakke tuin bestrating aan. Vindt u alle standaard maten maar saai? Kijk dan eens naar bestrating in een wildverband. Wildverband wil zeggen dat er stenen van meerdere formaten in een laag zitten. 

Duurzaamheid

Wanneer u op zoek bent naar stenen, klinkers of tegels die lang mee moeten gaan raden wij aan om voor Gebakken klinkers of natuursteen bestrating te kiezen. Deze klinkers gaan beide een levenlang mee maar zijn hierdoor duurder dan betonstenen.

Voordelige tuinbestrating

Heeft u iets minder budget kies dan voor klinker of tegels van beton. Betonsteen is poreus en daardoor kunnen vocht en vuil in uw bestrating trekken. Dit zorgt ervoor dat het snel lelijk wordt. Wanneer u dus toch voor betonsteen kiest zal u zich erbij neer moeten leggen dat u onderhoud moet plegen. Denk hierbij aan het wekelijks vegen van uw terras of looppad en het schoonmaken van uw stenen in het voorjaar. 

LET OP: U kunt uiteraard ook tegels bestellen voor het maken van uw terras of looppad. Bekijk hier populaire keramische terrastegels die levenslang meegaan, kies voordelige betontegels voor een goedkopere oplossing of ga voor betontegels met een coating die qua kwaliteit en prijs tussen eerste twee opties inzitten. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode