Logo Gadero
service

Betonklinkers Rood Genuanceerd 8 cm dikte KOMO met deklaag

Productnummer
EX37020
Sterke bestrating met luxe uitstraling
Bestrating voor bedrijven
3002073
play video
Per m2

25,40

incl. BTW

Verkocht per 36 stuks á € 20,16

Op voorraad
Details
Lengte
21 cm
Breedte
10,5 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 36 stuks á € 20,16

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 16:00 17:30

Plus- en minpunten

  • KOMO gekeurmerkt

  • Met deklaag dus kleurhoudend en slijt vrijwel niet

  • Zeer sterk, ook geschikt voor bedrijfsterreinen

  • Geeft een luxe uitstraling

Specificaties

Gewicht
180 kg
Materiaal
Beton
Product type
Klinkers
Kleur
Rood
Lengte
21 cm
Breedte
10,5 cm
Dikte
8 cm
Benodigde per m2
45.35

Betonklinkers Rood Genuanceerd 8 cm dikte KOMO met deklaag

Bent u op zoek naar een betonklinker voor een stevige en duurzame bestrating? Bekijk dan eens deze straatstenen type BKK van A-merk Excluton. Door de KOMO keurmerk is dit een populaire klinker voor particulieren, maar ook voor bedrijven en (semi-)overheidsorganisaties. Met de deklaag zijn de stenen ook kleurhoudend en slijten ze bijna niet. Zorgt dat u bij het bestellen rekening houdt met 8% snijverlies en dat u deze klinker per laag bestelt. Per laag ontvangt u 36 stenen waarmee u een oppervlakte van 0.82 m2 bestraat.

De luxe krachtpatser

Deze mooie betonklinkers hebben een dikte van 8 cm. Hierdoor zijn ze voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt ze gebruiken in uw tuin als terras of looppad om deze een warme uitstraling te geven. Maar ze zijn ook te gebruiken voor een oprit en zelfs voor parkeerplekken en bedrijfsterreinen. Naast de dikte zorgen ook de afstandhouders en facetranden ervoor dat de bestrating zwaardere belastingen kan dragen.

KOMO keurmerk

Deze betonklinkers dragen het KOMO keurmerk (Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken). Dit betekend dat deze stenen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de Nederlandse bouw die worden getoetst door onafhankelijke vertegenwoordigers. U weet dus zeker dat u de hoogste kwaliteit in huis haalt!

Zoekt u toch iets anders?

Is dit toch niet de steen die u zocht? Bekijk dan de rest van ons ruime assortiment oprit bestrating, betontegels en keramische tegels. Heeft u nog een beetje hulp nodig voor het aanleggen van deze luxe klinkers? Neem dan onze klustip goed door! Hier vindt u ook een overzicht van de toebehoren die komen kijken bij uw bestrating project.