Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Getrommelde tuin bestrating

Getrommelde bestrating bestaat uit stenen die in een centrifuge kunstmatig worden verouderd. Tijdens dit centrifugaal proces breken er kleine hoekjes van de stenen af en onstaan er deuken en krassen in de stenen . Dit geeft deze trommelstenen een speels en nostalgische look en feel. U kunt hier getrommelde Abbeystones, Drumstones en stenen van Gardenlux in de kleuren Grijs, Antraciet, zwart of in warme kleuren online kopen. Wij bezorgen trommelstenen in heel Benelux snel bij u thuis.

Maak uw bestelling compleet en combineer uw aankoop Abbeystones of drumstones met opsluitbandenzanddrainage en split of grind. Heeft u hulp nodig bij het leggen van Abbeystones klik dan hier voor meer informatie en legadvies.

Zijn trommelstenen niet hetgeen dat u zoekt? Kijk dan naar onze gewone Ongetrommelde Abbeystones en Terrasstenen of ga voor een speels uiterlijk en kies voor Abbeystones in Wildverband.

Wij leveren getrommelde klinkers in de kleuren grijs, antraciet zwart, of in verscheidene warme kleuren. De 5 cm dikte is alleen geschikt voor uw terras, voor de oprit kunt u de 6 cm dikte gebruiken. Voor opritten met zware voertuigen adviseren we 7 cm of 8 cm dikte stenen te kiezen, bijvoorbeeld banenverband stenen of waaltjes. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode