Logo Gadero
service

Terrastegels met coating

De luxeterrastegels die online te koop zijn bij Gadero zijn zeer geschikt voor een modern terras met hoogwaardige tegels die gecoat, gestraald en/of geborsteld zijn. We bieden een zeer breed aanbod van kleuren en afmetingen aan zoals de trendy maten 50 x 50 en 60 x 60 cm, waarbij de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk zijn. Alle luxetuintegels worden uitgebreid omschreven op deze pagina. Bestel hier uw luxetegels voor de beste prijs en de snelste levertijd. Bekijk ook goedkope betontegels van 30 x 30 cm, 50 x 50 cm en 60 x 60 cm in grijs en zwart.

Verwerk siertegels nooit in cement en verlijm ze nooit met tegellijm. Daardoor komen de siertegels namelijk te vast liggen en kunnen er spanningen optreden ten gevolge van temperatuurwisselingen. De tegels kunnen scheuren en/of beschadigingen vertonen.

Kies voor moderne tegels met een mooie toplaag van natuursteenmineralen. Bekijk ook de pagina keramiektegels en goedkope betontegels voor meer betonnen tuintegels en voor goedkope terrastegels van 50 x 50 cm en 60 x 60 cm.

Bestel naast uw tegels ook meteen zand en betonbanden mee. U bent uiteraard welkom om alle Gardenlux-tegels te bekijken in ons pand in Groningen. Wij hebben twaalf rekken met voorbeelden van gecoate betonnen tegels tot luxueuze keramische tuintegels van 60 x 60 cm.

Combineer uw bestelling voor sierbestrating met een houten overkapping of trendy aanbouwveranda aan uw gevel. Of voor achter in de tuin een tuinhuis met overkapping en plat dak of een tuinhuis met overkapping en puntdak.

Terrastegel Fuego 60x60x4 cm Nero met coating