Tuintegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grezzo - Populair

Productnummer: EX200006   |   Zeer mooie grijze kleur   |   Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 25,91 per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grezzo - Populair

  • Populaire grijze terrastegel
  • Geïmpregneerd en geborsteld
  • Zachte touch voor verhoogd voetcomfort
  • Niet geschikt voor de oprit

Tuintegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grezzo - Populair

Bestel nu online de Soft Comfort terrastegel van Excluton. Deze geïmpregneerde tegels zijn van de 60Plus lijn en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij bieden u hier de 30 cm x 60 cm x 4 cm tuintegel aan welke een oppervlakte heeft van 0,18m2. Deze betontegels zijn niet geschikt voor op de oprit, maar doen het uitstekend op het terras of op een dak terras.

Voordelen van Soft Comfort

De kleur Grezzo is een gemêleerde grijs tint, welke veel weg heeft van de kleur Grigio. Echter heeft deze er meer beige tinten doorheen, voor als u een iets lichtere tegel wenst. Deze tegels van Excluton voelen zacht aan, zijn onderhoudsvriendelijk en vorstbestendig. Daarnaast zijn ze ook mos- en algwerend en uitbloei remmend. Dit komt omdat ze zowel geïmpregneerd zijn als geborsteld zijn. 

Zelf beton tegels leggen?

Gaat u zelf aan de slag in uw tuin? Bekijk dan bovenstaande video of leeg onze blog voor een handige uitleg. Voeg ook de extra benodigdheden, zoals voegmortel, zand en opsluitbanden toe aan uw winkelwagen voor u deze plaatst om uw bestelling compleet te maken.

Heeft u liever een andere variant van deze tegel? Bekijk dan ons ruime aanbod Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish. Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Tuintegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grezzo - Populair Tuintegel 60Plus Soft Comfort 30 x 60 x 4 cm Grezzo - Populair   |   Zeer mooie grijze kleur   |   Duurzaam & onderhoudsvriendelijk
€ 25,91 per m2 incl. btw