Logo Gadero
service
Klustip

Schutting Plaatsen

Gadero logo
Geschreven doorHenk Jan
Geplaatst03/06/2020

Raadpleeg onze doe-het-zelftips voor het plaatsen van een houten omheining of schutting. Maak daarbij eerst een keuze uit de verschillende soorten omheining: met planken, schermen of Zweeds rabat.

zweeds rabat motief
Gemiddeld

Wat voor omheining wilt u bouwen?

Bekijk ook deze klustips

Bekijk onze DIY video's:

play video
play video
play video

Geen rekenwerk, schuttingprijs per meter

Geen rekenwerk, prijs omheining per meter. Ook handig: bestel uw omheining per meter en bespaar een hoop rekenwerk. En u kent meteen de prijs.

Schutting planken rekentool

Stel een schutting samen op basis van uw eigen maten, kies uw eigen keus palen en planken en laat de rekentool het werk doen. U hoeft alleen nog maar te bestellen en te klussen.

Tuinhout voor omheining

Wij leveren uw complete bestelling van tuinhout voor uw omheining bij u thuis binnen de 4 werkdagen. Bovendien hebben wij de beste prijzen voor omheiningsplanken, tralieschermen en omheiningspalen. Tot slot bestelt u eenvoudig schroeven voor buiten mee.

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is onze montageservice de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten!