Logo Gadero
service

Zand

Bestel bij Gadero proper zand voor uw sierbestrating, de zandbak van de kinderen of als ophoging van uw tuin of oprit. Bij ons kunt u ook online uw voegzand kopen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende verpakkingsmaten, van zakken van 25 kg tot de bekende bigbags die bij u thuis worden afgeleverd. Wij leveren in heel Nederland en Vlaanderen zand in bigbags. Vanaf 2 stuks krijgt u bovendien korting, de webshop berekent die automatisch.

Naast zand kunt u bij Gadero ook online groot tuinmaterieel bestellen, zoals sierbestrating en hout. Combineer uw aankoop van ophoogzand bijvoorbeeld met Abbeystones of populaire betonnen tegels van 60 x 60 x 5 cm. Ook als u een houten terras gaat maken, adviseren wij om een zandbed te leggen. Dat zorgt voor een goede afwatering en voorkomt de groei van onkruid. 

Grind, tegels op stenen

Naast bigbags zand kunt u bij steenhandel Gadero ook split en grind bestellen voor opritten of borders. Ook onze keramische terrastegels, waaltjes en klinkers en muurblokken zijn populair. Tot slot leveren wij Hydroblob-drainage en terraswatergoten snel bij u thuis.

Meest gestelde vragen over zand