Waaltjes Giallo Grijs/Zwart/Geel Getrommeld Dikte 7 cm - met deklaag

Productnummer: EX71005   |   Waaltjes in grijs genuanceerde kleuren   |   Met deklaag

€ 33,00 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Giallo Grijs/Zwart/Geel Getrommeld Dikte 7 cm - met deklaag

  • Sfeervolle grijs/ gele kleurencombinatie
  • Getrommeld voor ouderwetse uitstraling
  • Geschikt voor de oprit
  • Met deklaag
  • Niet geschikt voor dakterras

Waaltjes Giallo Grijs/Zwart/Geel Getrommeld Dikte 7 cm - met deklaag

Deze waaltjes van 7 cm dikte in in de kleur Giallo geven uw oprit of terras een luxe, maar toch warm gevoel. De kleur Giallo bestaat uit verschillende grijstinten met daardoor een vleugje geel. Deze 20x5x7 cm waalformaat stenen leveren wij bovendien snel bij u thuis tegen de beste prijs / kwaliteit. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%. 

Waaltjes Avondzon Nuance

De waalformaat klinkers met verschillende grijze en gele kleuren zijn getrommeld, wat betekend dat ze een ouderwetse uitstraling hebben. Bij deze behandeling worden de klinkers in een centrifuge licht beschadigd, waardoor ze hun verouderde look krijgen. Daarnaast zijn de klinkers verder onbehandeld. We bieden ook ongetrommelde strakke waaltjes aan in onze webshop.

Waaltjes aanleggen

Het waalformaat rechthoekige stenen in de kleur Giallo grijs kan voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met de waaltjes unieke klinker paden aanleggen, de bestrating is ook geschikt voor het terras of een sfeervolle oprit. Met deze warm gekleurde waalformaat klinkers legt u eenvoudig een sfeervolle bestrating. Zoekt u nog een steuntje in de rug bij uw project? Lees hier tips voor oprit aanleggen. Ook geven wij u hier een overzicht van alle extra benodigheden die hierbij komen kijken. Vergeet deze dus niet met de stenen mee te bestellen. 

Zijn dit niet de stenen die u zoekt? Bij Gadero bieden wij een ruim aanbod Abbeystones en oprit bestrating. Hier vindt u altijd de klinker die bij u past. Overweegd u toch terrastegels? Bekijk dan ons assortiment betontegels, keramische tegels en natuursteen tegels. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland!

 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag! waaltjes getrommeld grigio Waaltjes Giallo Grijs/Zwart/Geel Getrommeld Dikte 7 cm - met deklaag   |   Waaltjes in grijs genuanceerde kleuren   |   Met deklaag Op voorraad
€ 33,00 Per m2 incl. btw