Logo Gadero
service

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto

Productnummer
EX606006
Grote terrastegels met moderne kleur
Geborsteld en geïmpregneerd
1001091_1
60plus_soft_comfort_misto_sfeer
1001091
Per m2

31,83

incl. BTW

Verkocht per 7 stuks á € 80,15

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 7 stuks á € 80,15

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Luxe uitstraling

  • Warme kleur

  • Voelen zijdezacht aan

  • Zeer eenvoudig in onderhoud

  • Niet geschikt voor de oprit

  • Niet geschikt voor aftrillen

Specificaties

Gewicht
90 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto

De terrastegel 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto van Excluton een populaire tegel door zijn grote formaat en warme kleur. Hierdoor past hij in vrijwel elke tuinstijl. Maar naast een fraai uiterlijk hebben deze tegels ook een aantal praktische voordelen. Omdat ze relatief licht van gewicht zijn, zijn ze ook erg geschikt voor uw dakterras. Daarnaast voelen deze tuintegels zijdezacht aan en zijn ze erg onderhoudsvriendelijk door hun speciale behandeling. Deze tegels zijn echter niet geschikt voor opritten of om af te trillen door hun dikte van 4 cm.

Geïmpregneerd & geborsteld

Omdat deze tegels geborsteld zijn met speciale koolstofborstels voelen ze zeer zacht aan en zijn de poriën in de tegels verder afgedicht. Deze behandeling zorgt ervoor dat het voetcomfort verhoogd wordt zodat u er gerust met blote voeten over kan lopen en kinderen er heerlijk op kunnen spelen. Tevens zorgt dit ervoor dat vocht en vuil minder snel in de tegels kunnen trekken en uw bestrating bevuilen. Dit effect wordt versterkt door de impregnatielaag. U kiest met deze tegel dus voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Terrastegels leggen

Voor u begint met het aanleggen van 60Plus Soft Comfort 60 x 60 x 4 cm Misto terrastegels is het van belang dat uw ondergrond hier geschikt voor is. Wij raden een zandbed aan van 10 à 15 cm dik die u aan trilt. Leg de tegels voorzichtig en niet te strak om breuken te voorkomen. Klop alleen aan met een rubberen hamer, tril niet af! Sluit uw nieuwe bestrating af met opsluitbanden om verzakking te voorkomen en veeg een goede voegmortel in de voegen om onkruid tegen te gaan. Bekijk onze video of lees onze blog voor een uitgebreide uitleg van alle stappen en benodigdheden van alle producten die u nodig heeft.

Zoekt u een andere tegel? De Excluton 60Plus lijn biedt deze tegel aan in vele kleur en formaat varianten. Liever geen betontegel? Gadero heeft ook een ruim assortiment keramische tegels en natuursteentegels. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.

Vergelijkbare producten