Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm

Productnummer: EX70310   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer voor terras en oprit

€ 23,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm

  • Hoogwaardige drainagegoot voor uw terras
  • Eenvoudig meerdere inelkaar te schuiven
  • Zij en onderafvoer mogelijk
  • Levering binnen 48 uur mogelijk

Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm

De watergoot "topgoot" is een kunstof hemelwater afvoergoot. De afvoergoot kan gebruikt worden voor uw terras of oprit. De afmetingen van de topgoot zijn 100 cm lang, 12 cm breed en 9 cm diep. De watergoot voor waterafvoer van uw terras kunt u eenvoudig in elkaar schuiven zodat u meerdere goten achterelkaar kunt koppelen. Ook kunt u aan de onderzijde een opening maken en hier een stankafsluiter of PVC buis aan koppelen. 

Deze waterafvoergoot in de kleur zwart is aantrekkelijk qua prijs en behoort tot onze hardlopers binnen de watergoten. Deze zwarte goten staan mooi in combinatie met antraciet zwarte stenen of tegels.

Populair hemelwaterafvoersysteem

U bent zelf verantwoordelijk voor de hemelwaterafvoer in uw tuin. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om (een groot deel van) de tuin te bestraten. Dit is uiteraard makkelijk in onderhoud, maar hierdoor kan regenwater vaak geen kant op. De watergoten van Topgoot bieden hiermee een uitkomst. Niet alleen leiden deze goten het regenwater naar een plek waar het grondwater kan worden, het voorkomt ook plasvorming op uw bestrating wat als voordeel heeft dat groene aanslag langer uitblijft.

De Topgoot serie bestaat uit een breed assortiment met onder andere veel hulpstukken zoals eindkappen, verbindingstukken, onder afvoeren, een stankafsluiter en een hoekstuk van 90 graden. Deze watergoot behoort tot onze meest verkochte producten.

Bestel vandaag en krijg binnen enkele werkdagen geleverd

Gadero leverd de Topgoot watergoot binnen enkele werkdagen bij u aan huis. Ook voor uw sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden A-kwaliteit betontegels, keramische tegels en stapelblokken voor iedere tuinstijl. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm Topgoot Kunststof mazenrooster Zwart 100 x 12 x 9 cm   |   De oplossing voor hemelwaterafvoer voor terras en oprit Op voorraad
€ 23,95 Per stuk incl. btw