Logo Gadero
service

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Teak Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Teak 2,5L Zijdeglans
beitz_blokhut_tuinhuis_teak
213_teak_2
houten_garagedeur_perkoleum_1

49,95

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Hoog rendement

  • Sterke bescherming

  • Éénpot-systeem

  • Transparant, behoudt structuur!

Specificaties

Materiaal
Beits
Product type
Blokhut beits
Kleur
Houtkleur

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Teak Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

Wilt u uw hout beschermen en tegelijkertijd een prachtige teak-kleur geven? Dat kan met Beitz tuinhuis en blokhut beits in de kleur teak! Dit is een Transparante beits. Een transparante beits voorkomt dat de structuur van het hout niet meer zichtbaar is. Hierdoor behoudt u een prachtige natuurlijke uitstraling van het hout! Teak is natuurlijk een populaire kleur omdat teak hout zelf ook erg populair is. Het is echter wel een vrij prijzige houtsoort. Daardoor kiezen ook veel mensen om bijvoorbeeld lariks douglas hout te schilderen met teak beits zodat het er uit gaat zien als Teak. Super slim!

Wanneer u in de tuin hout gebruikt, krijgt u vaak te maken met problemen als schimmel en houtrot. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Gelukkig kan dat met deze vervanger van de bekende Perkoleum van Koopmans, net als met andere beitsen. Deze beits zorgt namelijk voor bescherming tegen vocht en water. Hierdoor trekt nattigheid niet meer in het hout om vervolgens voor de boven genoemde problemen te zorgen van binnen uit. De levensduur van het hout kan soms met vele jaren verlengen na het gebruik van een goede tuinbeits. Blijf het dan wel onderhouden! Dan blijft het ook mooi en sterk.

In dit blik zit 2,5 liter Beitz tuinhuis en blokhut beits. Dit is normaal gesproken 30 tot soms wel 40 vierkante meter. De zuiging van hout verschilt echter enorm en het rendement kan daardoor ook flink verschillen. Koop daarom altijd een beetje ruim in om problemen voor te zijn. Zo komt u nooit te kort tijdens de klus. .

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere.