Logo Gadero
service

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Grenen Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

Tuinbeits grenen transparant zijdeglans Perkoleum 2,5 liter
beitz_blokhut_tuinhuis_grenen
217_grenen_1_2

54,95

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 8:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Hoog rendement

  • Sterke bescherming

  • Éénpot-systeem

  • Transparant, behoudt structuur!

Specificaties

Materiaal
Beits
Product type
Blokhut beits
Kleur
Houtkleur

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Grenen Transparant 2,5L Perkoleum vervanger

Beitz - blokhut en tuinhuis beits is een zeer sterke beits met een hoog rendement. Deze tuinbeits is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Grenen is één van de populairsten. Grenen is een transparante kleur. Dat betekent dat de structuur van het hout mooi zichtbaar blijft. Veel mensen vinden dit belangrijk omdat het de originele uitstraling van het hout behoudt. Het lijkt daardoor meer op hout in een nieuwe kleur dan hout met verf er op. Super mooi natuurlijk! Daarbij is grenen een populaire kleur omdat het vanzichzelf al heel natuurlijk is. Toch koopt men Perkoleum niet alleen voor de kleur maar ook voor de bescherming die het biedt.

Bij hout buitenshuis loopt u het risico dat er schimmels en houtrot ontstaan in en op het hout. Beitz voorkomt deze problemen! Door middel van vochtregulatie beschermt deze tuinbeits uw hout en kan het de levensduur met jaren verlengen! Het is dan wel belangrijk dat u het goed blijft onderhouden. Dit betekent dat om de paar jaren een nieuw laagje aangebracht dient te worden om de bescherming en de kleur op te frissen.

Tuinhuis en blokhut beits van het merk Beitz is verkrijgbaar in zijdeglans. . Dit betekent dat het resultaat iets minder glanzend is dan bij hoogglans. Wat voor uw klus beter is, is volledig afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Wat vindt u mooier?

Met dit blik van 2,5 liter kunt u ongeveer 35 tot 40 vierkante meter hout behandelen. Houdt er wel rekening mee dat dit enorm kan verschillen per houtsoort en per plank. "spijker" ons er niet op vast. Wij adviseren altijd om een beetje ruim in te kopen bij beits of olie.

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere.