Logo Gadero
service

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Wit 2,5L Zijdeglans

Dekkende beits Wit zijdeglans Perkoleum
beitz_blokhut_tuinhuis_wit
201_wit

49,95

incl. BTW

Op voorraad
48 uur
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Whatsapp available time 8:00 17:30

Plus- en minpunten

  • Hoog rendement

  • Sterke bescherming

  • Éénpot-systeem

  • Ook te gebruiken op steen!

Specificaties

Materiaal
Beits
Product type
Blokhut beits
Kleur
Wit

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Wit 2,5L Zijdeglans

Wilt u uw hout in de tuin wit verven en tegelijkertijd beschermen en verduurzamen? Dat kan het beste met de tuinhuis en blokhut beits van het merk Beitz. Deze hoogwaardige, duurzame en sterke beits. Beitz is een bekend merk in verf en beits en daarom één van de best keuzes van Gadero. Deze beits is zijdeglanzend en dekkend.

Dankzij vochtregulatie zorgt deze vervanger van Koopmans Perkoleum voor een goede bescherming van uw hout. Door vocht tegen te houden, blijft de binnenkant van het hout beter droog. Hierdoor worden problemen als houtrot en schimmel voorkomen. Houtrot en schimmel zijn vaak de reden dat hout kapot gaat of lelijk wordt. Een goede beits is dus cruciaal voor de levensduur van het hout. Daarnaast voorkomt u met beits een lelijke verkleuring. U kunt met perkoleum verschillende kleuren geven aan het hout.

Deze beits is een één-potsysteem. Dit betekent dat u geen grondverf nodig heeft. Door het hoge rendement kunt u ongeveer 15 vierkante meter behandelen met 1 liter. Dit betekent dat in een blik van 2,5 liter genoeg beits zit voor ongeveer 37,5 vierkante meter. Houdt er wel rekening mee dat dit enorm verschilt per ondergrond. De ene plank neemt namelijk meer beits op dan het andere. Bestel daarom altijd een beetje ruim.

Beitz - Blokhut & Tuinhuis beits Wit dekkend 2,5L Perkoleum vervanger instructies

Begin met het uitzoeken van een geschikte dag. Het dient namelijk droog te zijn en niet te koud. Daarnaast is het ook niet verstandig om bij te hoge temperaturen te beitsen. Het beste is ongeveer tussen de 12 en 22 graden. Het dient minstens 24 uur droog te zijn en de luchtvochtigheid mag ook niet te hoog zijn om een slechte droging te voorkomen. Voor gebruik uitgebreid roeren. Ook tijdens het aanbrengen tussen door regelmatig even doorroeren voor een goede spreiding van de pigmenten en een egaal resultaat. Breng vervolgens aan met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Laat 24 uur drogen voordat u een eventuele tweede laag aanbrengt. Per liter bewerkt u ongeveer 15 vierkante meter, afhankelijk van de zuiging van het hout. Dit kan soms erg verschillen per houtsoort of per plank.