Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Dikte

WS tuinproducten (voegen, lijmen en onderhoud)

Verleng de levensduur van uw bestrating!

Bestrating is te verkrijgen in allerlei soorten en maten en kwaliteitsklassen. Zo kunnen we grof gezegd een onderscheid maken tussen de iets goedkopere verschillende betontegels en betonstenen, natuursteen bestrating en kermische tegels. De een is vele malen duurder en duurzamer dan de ander, maar dit neemt niet weg dat iedere vorm van bestrating wordt blootgesteld aan allerlei verschillende weersinvloeden. Met name (zure) regen en ultraviolette straling kunnen de toplaag van uw bestrating aantasten. Dit kan betekenen dat uw bestrating verkleurd of vlekken gaat vertonen. 

Een tweede probleem dat vaak naar voren komt, heeft te maken met de voegen tussen uw bestrating. Hier kan in kleine mate onkruid vanaf de onderkant doorheen groeien, maar vooral vuil dat van bovenaf komt, tast de voeg aan en zorgt ervoor dat deze na verloop van tijd lelijk wordt. Ook worden er veel foute keuze gemaakt betreft het gebruiken van een geschikt voegmiddel. Er zijn bijvoorbeeld voegen die uitharden en voegen die zacht blijven. Voegen die hard worden kunnen bijvoorbeeld knappen en dus moet er erg zorgvuldig worden gekeken naar het uitzoeken van de juiste middelen. 

WS Tuinproducten is het A-merk in onderhouds- en voegmiddelen

WS tuinproducten is gespecialiseerd in het oplossen van bovenstaande problemen. Zo hebben zij, door jarenlang allerlei problemen in kaart te hebben gebracht en opgelost, een aantal reinigingsmiddelen, lijmen, voegmortels en impregneermiddelen ontwikkeld die uw bestrating enorm verduurzaamd. Gadero is officieel dealer van WS tuinproducten en helpt u graag met het verlengen van de levensduur van uw bestrating. Zo kunt u langer genieten van uw looppad, oprit of terras en kunt u zelfs een hoop werk voorkomen. 

Bestel hier uw reinigingsmiddelen wanneer u al bestrating heeft aangeschaft en het wilt schoonmaken. Koopt u nieuwe bestrating? Schaf dan ook direct een kleurverdieper of een impregneermiddel aan zodat u het onderhoud kunt beperken. Gaat u een border aanleggen met stapelblokken? WS biedt de perfecte lijmen voor het vastzetten en dus verstevigen van uw tuinmuur of border. Verder biedt WS een aantal voegmiddelen zodat u onkruid tussen uw bestrating kunt voorkomen. 
Al deze middelen verwerken zich niet vanzelf dus wij bieden alle accessoires om aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan een nevelpomp, kitspuiten, voegkruisjes een bezem of een vloertrekker voor voegmortel. 

Gadero levert al deze goederen binnen enkele werkdagen aan huis. Combineer WS tuinproducten met bestrating voor uw oprit of voor uw terras, terrastegels van beton of keramiek of stapelblokken en shop alles op 1 adres. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode