Ultra drain watergoot sluitstuk

Productnummer: EX70302   |   Perfect afsluiten van uw watergoot

Voor- en nadelen van Ultra drain watergoot sluitstuk

  • Past op alle Ultra drain producten
  • Gratis verzending!

Ultra drain watergoot sluitstuk

Met het Ultra drain watergoot sluitstuk van Excluton kunt u gemakkelijk een watergoot van de Ultra serie afsluiten. Met het sluitstuk zorgt u ervoor dat het water aan het einde van de goot niet de tuin in loopt, maar in de afvoerput. Met dit sluitstuk laat u uw watergoot netjes eindigen tegen de muur van uw huis of schuur. Door het strakke design ziet het er altijd netjes uit. 

De hardloper in watergoten

De Ultra Drain serie is niet alleen een zeer pracktisch afwateringsysteem, het ziet er tegelijkertijd ook nog eens erg stijlvol uit. Hierdoor behoord hij onder de hardlopers in watergoten. Deze serie biedt naast de watergoten ook vele hulpstukken zoals eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis en snelle levering!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Let op, deze actie geldt niet voor het bestellen van losse hulpstukken. Wanneer u gebruik wilt maken van de gratig leveren dient u de Ultra Drain set van 4 watergoten plus de hulpstukken te bestellen. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay. Maak uw bestelling compleet met betontegels, keramische tegels, split/grind en stapelblokken om uw hele tuin aan te pakken. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ultra drain sluitstuk Ultra drain watergoot sluitstuk   |   Perfect afsluiten van uw watergoot Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. btw