Ultra drain zij-afvoer met rooster

Productnummer: EX70303   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin

€ 21,95 Per stuk incl. btw

Ontvang 15% korting met de code DROOG15

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain zij-afvoer met rooster

  • Inclusief aluminium rooster
  • Gratis verzending!

Ultra drain zij-afvoer met rooster

Met de Ultra drain zij-afvoer van Excluton kunt u gemakkelijk een afvoer aanleggen aan de zijkant van de watergoot ultra. De zij-afvoer is een hulpstuk welke tussen twee watergoten wordt aangebracht om een koppeling naar de hemelwaterafvoer te creëren. De zij-afvoer is voorzien van een Ø 60mm aansluiting. Vergeet niet om verbindingstukken te bestellen en te gebruiken. met deze verbindingsstukken monteert u de zij afvoer aan de andere goten. 

Luxe watergoten serie

De Ultra Drain serie is het populaire waterafvoersysteem van Excluton. Deze serie bestaat luxe watergoten met vele verschillende hulmpstukken zodat ze in elke tuin passen. Denk hierbij aan eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Ook is er een Ultra afvoerput verkrijgbaar met een onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis bij u thuis geleverd!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Let op: deze actie geldt alleen bij bestellingen met de Ultra Drain watergoten in combinatie met hulpstukken. Bestellingen van alleen hulpstukken worden niet gratis geleverd. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay. Bij ons bestelt u ook eenvoudig uw betontegels, keramsiche tegels, stapelblokken en split en grind

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain zij afvoer Ultra drain zij-afvoer met rooster   |   Ideaal in de verwerking en de oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Op voorraad
€ 21,95 Per stuk incl. btw