Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE

Productnummer: EX70303B   |   Een stijlvolle en efficiënte manier om hemelwater af te voeren

€ 21,95 Per stuk incl. btw

Ontvang 15% korting met de code DROOG15

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE

  • Inclusief aluminium rooster
  • Exclusieve zwarte uitvoering
  • Gratis levering!

Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE

De Ultra Drain zij-afvoer van Excluton is het ideale hulpstuk voor het aanleggen van een afvoer aan de zijkant van de Ultra Drain watergoot. U plaatst deze zij-afvoer tussen twee watergoten om op deze manier een koppeling te maken naar de hemelwaterafvoer. Deze zij-afvoer heeft een aansluiting van Ø 60mm en is speciaal voor de Blackline serie van Ultra Drain. Om de zijafvoer te aan de andere goten te bevestigen gebruikt u verbindingsstukken.   

Naast de verbindingsstukken biedt de Ultra Drain serie nog meer hulpstukken om de watergoten perfect in uw tuin op te nemen. Denk hierbij aan eindkappen, verloopstukken, verbindingstukken, onder- en zij afvoeren en een hoekstuk van 90 graden. Daarnaast biedt de Ultra Drain serie een afvoerput met onder- en zijuitlaat waarvan één gebruikt wordt.

LET OP! Zorg dat u bij het bestellen alleen producten besteld van de Ultra Drain serie. 
Onderdelen van andere afwateringssytemen, zoals ACO, zijn NIET te combineren met Ultra Drain producten. 

Gratis levering!

DE GEHELE ULTRA DRAIN SERIE WORDT GRATIS BEZORGD! Let op dat u voor hiervoor de watergoten set van 4 stuks dient te bestellen, eventueel in combinatie met hulpstukken. De gratis verzending geldt niet voor het los bestellen van hulpstukken. 

Gadero, nummer 1 in sierbestrating

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit hemelwater afvoer producten van Excluton tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals Ideal, Creditcard, Paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Afterpay. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment betontegels, keramische tegels, oprit bestrating, grind/split en alle toebehoren die u nodig heeft om uw tuin er weer prachtig uit te laten zien! Bestel vandaag en ontvang uw bestelling binnen enkele werkdagen aan huis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ultra drain zij afvoer zwart Ultra drain zij-afvoer met rooster BLACKLINE   |   Een stijlvolle en efficiënte manier om hemelwater af te voeren Op voorraad
€ 21,95 Per stuk incl. btw