Tuintegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 50 x 50 x 4 cm

Productnummer: EX1000990   |   Gebruik voegzand van Gator!   |   Geborsteld & geïmpregneerd

€ 39,92 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 50 x 50 x 4 cm

  • Eenvoudig te onderhouden
  • Moderne kleur
  • Zijdezacht oppervlak
  • Niet geschikt voor de oprit
  • Aftrillen niet mogelijk

Tuintegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 50 x 50 x 4 cm

De tuintegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 50 x 50 x 4 cm van A-merk fabrikant Excluton is een prachtige, eigentijdse tegel die een echte aanwinst is voor de moderne tuin. Dit is een gemêleerde steen met verschillende grijstinten wat de steen een levendige look geeft. Door het relatieve lage gewicht van de tegels zijn ze ook geschikt voor een dakterras. Door de dikte van 4 cm raden wij echter af om uw oprit ermee te bestraten. Onder zware belastingen van bijvoorbeeld personenauto’s kunnen de tegels snel beschadigen en breken. 

Geborsteld en geïmpregneerd

Deze terrastegels hebben een speciale behandeling ondergaan waarbij ze geborsteld en geïmpregneerd zijn. En dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Door de impregnatielaag nemen de tegels aanzienlijk minder vocht en vuil op. U hoeft uw bestrating dus minder vaak schoon te maken. Deze laag zorgt er daarnaast ook voor dat de kleur van de tegels langer behouden blijft. Door de stenen tevens te behandelen met speciale koolstofborstels worden de poriën van de tegels verder afgedicht. Hierdoor worden de tegels nog onderhoudsvriendelijker. Mossen, algen en zelfs kalkuitbloei zullen uw nieuwe bestrating amper vuil kunnen maken. Deze borstels zorgen er daarnaast ook voor dat de tegels zijdezacht aanvoelen. Zelfs met blote voeten zijn deze betontegels erg prettig beloopbaar. 

 60Plus Soft Comfort Grezzo 50x50x4cm zelf leggen

Door het relatieve lichte gewicht van deze tegels zijn ze zeer geschikt om zelf te leggen. Zorg altijd voor een goede ondergrond en sluit uw terras of looppad altijd af met opsluitbanden en gebruik altijd een goede voegmortel voor het voegen. Voor meer informatie lees onze blog of bekijk bovenstaande video. Bestel ook uw stapelblokken, drainage en grind & split eenvoudig en snel bij Gadero om uw tuin helemaal af te maken!

Investeer in uw voegen met Gator XP G2 voegzand!

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Is dit niet de tegel die u zoekt? De Excluton 60Plus lijn biedt vele varianten van deze tegel in verschillende kleuren en formaten. Liever een andere tegel? Bekijk ons volledig assortiment betontegels, keramische tegels en natuursteentegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel 60Plus soft comfort grezzo Tuintegel 60Plus Soft Comfort Grezzo 50 x 50 x 4 cm   |   Gebruik voegzand van Gator!   |   Geborsteld & geïmpregneerd Op voorraad
€ 39,92 Per m2 incl. btw