Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip

Productnummer: EX7000398 Middenmaat, goed te tillen, eenvoudig te verwerken

€ 5,25 € 3,95 Per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 63 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip

  • Eenvoudig te stapelen
  • Ideaal voor verhoogde borders
  • Creëer diepte in uw tuin met borderbakken
  • Bestel direct onze Paved steenlijm mee
  • Niet geschikt voor lijmen van hoge muren
  • Bij 4 lagen op elkaar of meer gebruik maken van fundering

Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip

U zoekt mooie muurelementen van hoogwaardig antraciet zwart beton? Deze stapelblok is een zeer populaire middenmaat van 12x12x60 cm. Met deze betonnen Linia stapelblokken maakt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. De palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 12 x 12 x 60 cm waardoor ze goed te tillen zijn. De diepte is 12 cm, de hoogte 12 cm en de lengte 60 cm. We noemen de kleur van deze muurelementen Excellence zwart.

Linia palissaden van Excluton

Deze betonnen Linia palissaden van Excluton, ook wel borderelementen genoemd, zijn niet getrommeld en geven uw tuin borders een luxe en moderne uitstraling vanwege de strakke randen. De elementen van steen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een border, terrasrand, tuinmuur, plantenbak, vijverrand of grondkering.

De betonnen stapelstenen zijn bestendig tegen vorst, strak afgewerkt en onderhoudsvriendelijk. Met onze steenlijm kunt u een verhoogde border van 2 of 3 lagen maken. Sommige klanten gaan zelfs tot 4 of 5 lagen. Wel adviseren we steenlijm tussen de lagen toe te voegen. Zo voorkomt u ongelukken met kinderen. Deze 12x12 cm stapelelementen zijn ook in 15x15 cm verkrijgbaar. Bekijk het gehele assortiment Excluton linia palissaden hier.

Tips voor blokken van beton plaatsen

Deze 12x12 cm dikte Linia stapelblokken voor de tuin behoren tot onze hardlopers. Plaats de eerste rij half onder en half boven de grond waterpas op een stevig zandbed of eventueel een cement fundering of op een opsluitband op zijn kant. De volgende laag halfsteens laten verspringen en vast lijmen met onze steenlijm voor een veilig en stevig geheel. Vervolgens aanvullen met zwarte aarde of zand inclusief worteldoek met grind. U kunt zelf bepalen hoe hoog u uw border of grondkering wilt maken. Voor een uitgebreide uitleg kunt u het stappenplan doorlezen voor het maken van een verhoogde border.

Stapelblokken kopen of stapelstenen kopen doet u voordelig en gemakkelijk bij sierbestratingshandel Gadero. Bekijk hierboven een instructievideo voor het aanleggen van uw muurelementen. Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of bekijk ons aanbod aan Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Is er een maximumhoogte voor het metsen van een muur met deze stenen?

Er is niet per se een maximum hoogte aan gebonden, maar vanaf 4 stenen op elkaar dient u te werken met een fundering. Hoe hoger de muur, hoe robuuster de fundering moet zijn. Ook dient u dan te metselen in plaats van te lijmen.

Wanneer u richting de anderhalf a twee meter gaat is het aan te raden om de muur aan de bevonzijde te verzekeren zodat deze niet om kan vallen.

welke lijm voor verlijmen van stapelblokken linia zwart antraciet 15x15x60 cm

Hiervoor kunt u onze stonefix lijm gebruiken. Steenlijm is verkrijgbaar in een kitspuit van 290 ml en in een emmer van 15 kg. De inhoud van deze emmer dient u enkel nog te mengen met water. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Linia Strak Stapelblokken Tuin Linia Antraciet Zwart Strak 12 x 12 x 60 cm Excellence - Tip Middenmaat, goed te tillen, eenvoudig te verwerken Op voorraad
€ 5,25 € 3,95 Per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt