FIXS voegmiddel en steenlijm

FIXS voegmiddel en lijm voor stenen en tegels

Als u denkt aan het vernieuwen van uw tuin, dan denkt u natuurlijk ook aan een nieuw terras en nieuwe bestrating. En wat zegt u van borders van steen? Borders met vaste planten zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet. Onze stapelblokken zijn hier perfect voor. Met de voegmortel, steenlijm en reinigingsmiddelen van FIXS maakt u uw tuin helemaal af.

Dit klinkt natuurlijk allemaal fantastisch, maar het steen in uw tuin moet natuurlijk ook goed blijven liggen. Hiervoor heeft Tuinvisie een lijn met producten op de markt gebracht. Omdat Tuinvisie precies weet waar bepaalde lijm en voegmortel aan moet voldoen, staat het merk FIXS voor kwaliteit en gebruiksgemak. En met de voegmortel van FIXS zorgt u er ook nog eens voor dat uw terras een lange tijd onkruidvrij blijft. Wie wil er nou niet optimaal genieten van een nieuwe tuin?

Voeg luxe bestrating zoals keramische terrastegels of terrastegels met een coating altijd in met een voegmortel. Bestel hiervoor een van de Fixs voegmiddelen zoals de voegmortel easy of de voegmortel pro.

Het is verstandig om uw borders in de tuin te verlijmen. Dit geldt ook voor eventuele muurtjes of plantenbakken die u van stapelblokken maakt. Dit voorkomt het verschuiven van de stenen en zorgt voor stevigheid. Fixs steenlijm is beschikbaar in kit, poederlijm en schuim lijm in een spuitbus. Vooral deze laatste zorgt voor enorm veel sterkte en het is ook nog eens het makkelijkst aan te brengen van alle drie.

Ook voor de ondergrond van uw bestrating kunt u uit allerlei Fixs mortel en soorten cement kiezen. Mortel of cement zorgt voor een zeer stabiele ondergrond.

FIXS reinigingsmiddelen

Na een gezellige barbeque met familie of een tuinfeest met vrienden zitten er vlekken op uw nieuwe terras. Erg vervelend, want het verwijderen van vlekken is vaak een behoorlijke klus. Of wat dacht u van het verwijderen van groene aanslag? Ook hier heeft Tuinvisie aan gedacht. Bestel een van onze FIXS reinigingsmiddelen om vlekken makkelijk te verwijderen. U besteed minder tijd aan schoonmaken waardoor u langer kunt genieten van uw nieuwe tuin!

Ontdek steenhandel Gadero ook voor lijm voor bestrating en voegmortel voor stenen. Wij leveren tot slot overal in Nederland en Vlaanderen uw tegels, stenen en accessoires.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode