Logo Gadero
service
Klustip

Echte kerstboom versieren tips

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst24/04/2020

Het is elk jaar weer iets om naar het uit kijken: het versieren van de kerstboom! Zeker met de onbreekbare kerstversiering van Gadero. Ideaal voor bedrijven of mensen met huisdieren. Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw kerstboom er stralend uitziet dit jaar? Volg de onderstaande versiertips voor uw kerstboom en het wordt gegarandeerd een geslaagd feest!

Easyfix gat stam
15 minuten voorbereiden
30 minuten klussen
€25 - €60
Heel eenvoudig
1
Easyfix standaard bestellen

U ziet ze almaar vaker: de Easyfix-kerstbomen! De gezaagde Easyfix-bomen hebben onder in de stam een kegelvormig boorgat dat precies past op een Easyfix-kerstboomstandaard. U hebt geen gereedschap nodig. U bestelt bij Gadero een Easyfix-kerstboom. Wij zorgen er dan voor dat u een kerstboom met boorgat geleverd krijgt. Zo staat uw kerstboom altijd mooi recht.

Bestel de luxueuze Maxi XL stalen kerstboomstandaard van 59 cm voor grote bomen rond de 3 meter of de gewone kerstboomvoet van 39 cm voor kerstbomen rond de 2 meter van Easyfix samen met uw gezaagde nordmannkerstboom online bij Gadero. Wij zijn al jaren marktleider in de onlineverkoop van kerstbomen van topkwaliteit inclusief levering bij u thuis op een dag waarop het u uitkomt.

2
Kerstboom bestellen

Wij leveren gezaagde nordmannkerstbomen optioneel met Easyfix-boorgat, zodat u razendsnel uw echte kerstboom kunt plaatsen zonder gereedschap en zonder gedoe met ingewikkeld materiaal.

3
Kerstboom opzetten

De stam wordt geboord met een speciale konische boor. Zo krijg je een kegelvormig gat aan de onderkant van de kerstboom. Het maakt zelfs niet uit of de stam volledig recht is. Door deze kegelvorm in combinatie met de bijbehorende kerstboomstandaard zal de boom namelijk altijd recht blijven staan. Het gepatenteerde Easyfix-systeem komt over uit de Verenigde Staten. De techniek is zo uniek, dat zowel de boor als de standaard gepatenteerd zijn. Almaar meer mensen over de hele wereld kiezen voor dit handige systeem. Het boren van de stammen gebeurt alleen door gespecialiseerde bedrijven zoals Gadero. Er is geen extra gereedschap nodig om de boom recht te zetten. U hebt alleen de bijbehorende Easyfix-kerstboomstandaard nodig. Die hebben wij zowel in de vorm van een houten kruis als die van een ronde bak te koop.

Doe het zelf video - Hoe werkt Easyfix?

In aflevering 2 van Gadero TV laten we u zien hoe makkelijk het is om uw kerstboom op te zetten met de Easyfix kerstboomstandaard.

play video

Bestel eenmalig uw Easyfix-kerstboomvoet (keuze uit diverse kleuren en soorten) en jaarlijks uw Easyfix-kerstboom en u hebt jarenlang plezier. Het versieren en weghalen van de kerstboom gaat snel én hij staat altijd mooi recht. Profiteer nu van de scherpe prijs van onze nordmannkerstbomen en ontdek het gemak van online bestellen.

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is onze montageservice de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten!