Logo Gadero
service

Embalan dekkende blokhut beits Blauwgrijs 2,5 liter

Productnummer
DE15098
Dekkende beits
embalan_blauwgrijs
Per stuk

77,95

incl. BTW

17 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

To ask?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

Embalan dekkende blokhut beits Blauwgrijs 2,5 liter

Om lange tijd plezier te hebben van uw blokhut is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Met de blokhut beits Blauwgrijs geeft u uw tuinhuis jarenlange bescherming. Deze blauw grijze beits geeft uw tuinhuis of blokhut een mooie, glanzende uitstraling. De beits is een dekkende en waterverdunbare verf en heeft een glanzende afwerking. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze pot van 2,5 liter ongeveer 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Waterafstotend

De sterke maar ook elastische dekkende beits werkt waterafstotend. Als u het blokhutprofiel behandelt met deze beits, geeft u uw blokhut of tuinhuis een extra laagje bescherming en voorkomt u scheurvorming in het hout. Daarnaast is het hout zo beschermd tegen weersinvloeden. Om de perfecte kleur voor uw blokhut of tuinhuis te maken heeft u de mogelijkheid om verschillende beitsen met elkaar te mengen. Zo maakt u een unieke kleur, die precies bij uw tuin past.

Let op: Behandel uw hout altijd eerst met witte grondverf of een transparante beits voor blokhut of tuinhuis!

Behandeling

Voor het mooiste eindresultaat kunt u de beits aanbrengen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Daarnaast is het aan te raden om de veer en groef ook van beits te voorzien. Deze onderdelen komen ook in contact met water, waarvoor u ze wil beschermen. Daarnaast voorkomt u dat er kleurverschil ontstaat, mocht het hout gaan ‘werken’. Om de hele plank te behandelen kunt u de beits het beste aanbrengen voordat de blokhut geplaatst wordt. De beits is het makkelijkst egaal en gelijkmatig aan te brengen in twee dunne lagen, in plaats van één dikke laag.

Let op! U kunt deze beits pas na drie maanden aanbrengen op vers geïmpregneerd naaldhout. Ons advies is ook om eerst uw tuinhuis of blokhut te behandelen met transparante beits voor blokhut en tuinhuis.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.