Logo Gadero
service

Embalan dekkende blokhut beits Blauw 2,5 liter

Productnummer
DE15097
Dekkende beits
embalan_blauw
Per stuk

77,95

incl. BTW

11 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Super dekkende beits

  • Waterafstotend

  • Voorkomt scheurvorming in het hout

Embalan dekkende blokhut beits Blauw 2,5 liter

Door uw blokhut te behandelen met Embalan beits kunt u jarenlang plezier hebben van uw tuinverblijf. De Embalan blokhut beits Blauw is een waterverdunbare en dekkende verf met een zijdeglans afwerking. Met deze 2,5 liter pot kunt u circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Sterk

De Embalan blokhut beits Blauw is waterafstotend, sterk en elastisch. Met het aanbrengen van deze beits geeft u uw blokhut of tuinhuis een extra beschermlaagje en zult u scheurvorming in het hout voorkomen. De verschillende kleuren Embalan beits zijn met elkaar te mengen, zodat u de mogelijkheid heeft om uw eigen unieke kleur samen te stellen. Zo kunt u uw blokhut precies de goede kleur geven.

Aanbrengen

De beits is het beste aan te brengen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Om ervoor te zorgen dat de hele plank weerbestendig is dient u de veer en groef ook te behandelen. Deze onderdelen komen ook in aanraking met water, waarvoor u het hout wilt beschermen. Daarnaast heeft u zo geen last van kleurverschil, mocht het hout uitzetten of krimpen. Het is aan te raden om het hout voor montage te behandelen, zodat u ook de veer en groef kunt beitsen. De beits komt het beste tot zijn recht als u het in twee dunne lagen aanbrengt, in plaats van één dikke laag.

Let op! Op vers geïmpregneerd naaldhout is het verstandig om de dekkende beits pas na drie maanden aan te brengen. Ook is ons advies om uw blokhut of tuinhuis eerst met Embadecor transparante beits te behandelen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.