Logo Gadero
inspiratieservice

Embalan Dekkende blokhut beits Antraciet 2,5 liter - Meest verkochte tuinhuis verf

Productnummer
DE15119
Dekkende beits
embalan_antraciet
blokhut_bertil_2
antraciet_geverfde_tuinhuis
Per stuk

77,95

incl. BTW

35 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Superdekkende beits voor tuinhuisjes en blokhut

  • Waterafstotend

  • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

  • Luxe antraciet zwart kleur

  • Advies is om uw blokhut de eerste keer 2x te behandelen + grondverf laag

Specificaties

Kleur
Antraciet

Embalan Dekkende blokhut beits Antraciet 2,5 liter - Meest verkochte tuinhuis verf

Het is zeer belangrijk om uw blokhut goed te onderhouden. Beits is daarvoor de ideale oplossing. De beits beschermt uw tuinhuis tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Deze antraciet beits is superdekkend en waterverdunbaar. Daarnaast geeft de beits een glansafwerking. Een pot embalan dekt bij enkelzijdig aanbrengen ongeveer 10-15 m2.

Gebruik altijd eerst een laag blokhut beits zilvergrijs als basislaag. Zie verwante artikelen.

Bescherming

De antraciet beits voor uw blokhut is zeer sterk en elastisch. Daarnaast houdt de beits water tegen. De extra beschermlaag zorgt ervoor dat hout minder snel aangetast door bijvoorbeeld regen. Daarnaast voorkomt u scheurvorming in het hout. Het is mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te mengen, zodat u uw eigen unieke kleur kunt creëren. Zo geeft u uw blokhut of tuinhuis een persoonlijke touch.

Deze verf is ook ideaal aan te brengen op grijs geimpregneerde tuinhuisjes. U hoeft dan alleen maar deze antraciet beits nog 2 maal aan te brengen. Grondverf is dan niet nodig.

Behandelen met beits van uw tuinhuis in de kleur antraciet

Om de beits aan te brengen kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Bij het behandelen moet u de veer en groef ook meenemen + kopse kanten. Bij deze onderdelen komt namelijk ook water, waar u het hout voor wil beschermen. Daarnaast voorkomt u zo dat er kleurverschil ontstaat mocht het hout uitzetten of krimpen. Het is aan te raden om het blokhutprofiel voor montage te behandelen, zo kunt u ook de veer en groef beitsen. Voor een mooi egaal resultaat is het beter om de planken van twee dunne lagen beits te voorzien, in plaats van één dikke laag.

Let op! Wilt u op vers geïmpregneerd naaldhout beits aanbrengen? Dan raden wij u aan om de beits pas na drie maanden aan te brengen. Daarnaast is het voor de beste bescherming verstandig om transparante blokhut en tuinhuis houtbeits eerst aan te brengen.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.