Abbeystones stenen Ivory grijs 20 x 30 x 6 cm getrommeld - met deklaag

Productnummer: EX70045-200-300-60

€ 29,17 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Abbeystones stenen Ivory grijs 20 x 30 x 6 cm getrommeld - met deklaag

  • Voorzien van deklaag, dus minder onderhoud
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Stenen voor oprit EN terras
  • Gemakkelijk te plaatsen
  • Tijdelijke kalkuitbloei kan ontstaan, want het blijft een betonproduct

Abbeystones stenen Ivory grijs 20 x 30 x 6 cm getrommeld - met deklaag

Deze Abbeystones stenen Ivory grijs 20 x 30 x 6 cm getrommeld is een nieuwe steen van het merk Excluton. De trend van het komende jaar bestaat uit veel verschillende grijstinten waaronder deze kleur Ivory grijs. Ivory grijs is een lichtgrijs genuanceerde kleur. Omdat de oprit stenen vrij licht van kleur zijn zorgen ze voor een optisch grotere oprit. Deze getrommelde klinkers zijn te koop per laag van 0,96 m2 en de minimale bestelhoeveelheid van deze trommelstenen is 12 lagen.

Getrommeld voor een verouderde look 

Deze prachtige klinkers hebben een nostalgische look. Dit hebben ze te danken aan de behandeling die ze zijn ondergaan. Door de stenen in een grote centrifuge te doen worden ze enigszins beschadigd en dit zorgt voor een verouderd uiterlijk. Deze behandeling doet echter niet af aan de kwaliteit van de steen. Dit noemt men trommelen. Bent u op zoek naar een strakke klinker? Bekijk dan ons ruime aanbod hier.  

Uw hulp bij het aanleggen

Door hun dikte van 6 cm zijn deze klinkers ook geschikt om uw oprit te verfraaien. Kijk naar ons artikel over legpatronen om erachter te komen welk verband het best bij uw oprit past. Raadpleeg vervolgens ons legtips en u kunt eenvoudig zelf aan de slag met het aanleggen van uw terras, oprit of looppad. Ook vindt u hier alle informatie over extra benodigdheden die u nodig heeft voor het realiseren van uw tuinprojecten.

Klinkers kopen voor uw oprit of terras doet u goedkoop en eenvoudig bij Gadero.nl Wij bezorgen uw stenen binnen maximaal 7 werkdagen aan huis. Combineer het aanschaffen van bestrating met hout voor in de tuin en maak uw tuin in één keer klaar.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met deklaag! abbeystones ivory grijs getrommeld Abbeystones stenen Ivory grijs 20 x 30 x 6 cm getrommeld Op voorraad
€ 29,17 Per m2 incl. btw