Terrassteen+ 20x30x4cm Antraciet Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

Productnummer: EX70016-Nero   |   Geïmpregneerd en voorzien van een beschermende deklaag   |   Niet geschikt voor de oprit

€ 29,17 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrassteen+ 20x30x4cm Antraciet Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

  • Met deklaag en facetrand
  • Behoudt kleur en is zeer onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor looppad en terras
  • Ongetrommdelde strakke klinker
  • Niet geschikt voor een oprit
  • Niet af te trillen

Terrassteen+ 20x30x4cm Antraciet Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton

De afmeting van deze terrassteen is 20 x 30 x 4 cm en de klinkers zijn uitgevoerd in de kleur Nero ofwel Antraciet. Deze ongetrommelde stenen hebben een facetrand ofwel een schuine rand. Deze schuine rand zorgt ervoor dat de bovenzijde van de stenen niet tegen elkaar aan komen en dus niet afbrokkelen. Deze puras stenen zijn enkel geschikt voor een terras of looppad, maar niet voor een oprit. 

Geïmpregneerd en voorzien van een deklaag

Deze prachtige ongetrommelde van stenen van het merk Excluton zijn geïmpregneerd en voorzien van een deklaag en zijn geïmpregneerd. Dit betekent dat de bovenste centimeter van deze stenen dient als een beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de stenen de zwarte kleur behouden en dat er bijna geen vuil en vocht in de stenen kan trekken. Kortom deze terrasstenen gaan erg lang mee en zijn toch zeer voordelig.

Leg deze klinkers in een goed afgetrild zandbed onder afschot en tril de klinkers niet aan. U kunt eventuele hoogteverschillen opvangen met een rubberen hamer. Veeg de bestrating in met brekerzand zodat u stevigheid creëert.

Thuislevering van sierbestrating is geen probleem!

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit Excluton Terrastegel Plus terrastegels tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden en geniet u van bezorging in heel Nederland en Vlaanderen. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via Klarna.

Heeft u een steuntje in de rug nodig voor het aanleggen van uw nieuwe bestrating? Lees dan onze blog op uw gemak door. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe u uw project het beste kan aanpakken. Ook geven wij aan wel extra toebehoren hierbij komen kijken. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrassteen strak Terrassteen Plus 20x30x4cm Antraciet Geïmpregneerd & Deklaag - Excluton   |   Geïmpregneerd en voorzien van een beschermende deklaag   |   Niet geschikt voor de oprit Op voorraad
€ 29,17 Per m2 incl. btw