Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu 242 x 217 x 220 cm

Productnummer: KA11223 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 899,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 899,95 Standaardproduct Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu 242 x 217 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu 242 x 217 x 220 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Met modern lessenaarsdak
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu 242 x 217 x 220 cm

Veel extra bergruimte in de tuin nodig? Daar kan de Glücksburg 4 uit de ECO-Serie van het Duitse A-merk Karibu voor zorgen. Met een totale oppervlakte van 5 m2 biedt dit tuinhuisje u genoeg ruimte om al uw spullen op te bergen. Daarnaast heeft deze houten bergruimte een modern lessenaarsdak en zorgen twee vaste bovenlichten voor extra natuurlijk licht binnen. Het steek-/schroefsysteem bestaande uit 1.9 cm dikke onbehandelde Scandinavisch vuren profielen maakt het erg eenvoudig om het tuinhuis op te bouwen. De Glücksburg 4 is uit te breiden met verschillende extra opties, zoals duurzame dakbedekking en een houten vloer.

Afmetingen

Dit ruime en lichte tuinhuis is 242 cm breed, 217 cm diep en heeft aan de voorkant een maximale hoogte van 220 cm. De achterkant van het tuinhuis is 186 cm hoog. De binnenmaat deze houten berging is 234 x 209 cm. De Glücksburg 4 is opgebouwd uit speciaal 19 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Dit materiaal heeft een ideale pasvorm en werkt waterafstotend.

Om het tuinhuisje helemaal af te maken krijgt u standaard twee klassieke deuren van 166.5 x 176.5 cm. Deze deuren hebben twee grote ramen van kunstglas, zodat u nog meer licht binnen krijgt. Daarnaast hebben ze een veiligheidssluiting, zodat u het tuinhuisje kunt afsluiten. De 2 vaste bovenlichten van kunstglas hebben een afmeting van 88.5 x 16.5 cm. De houten berging geeft u 5 m2 extra ruimte in uw tuin om spullen in op te slaan.

Dak(bedekking) 

Om ervoor te zorgen dat het water makkelijk weg kan lopen heeft het moderne lessenaarsdak Glücksburg 4 een dakhelling van 7 graden. Daarnaast heeft deze houten berging een dakoverstek van 17 cm aan de voorkant, 13.5 cm aan de zijkant en 6 cm aan de achterkant. Het dak van de Glücksburg 4 is uitgerust met dakplaten. Wij raden u sterk aan om donkergrijs zelfklevend dakfolie mee te bestellen. Dit vindt u bij de extra opties. U krijgt dan extreem duurzaam en scheurbestendig folie, wat u eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Met deze dakbedekking verlengt u de levensduur van het dak uw tuinhuis aanzienlijk.

Houten vloer

Als u uw tuinhuis eenmaal heeft staan wilt u daar natuurlijk ook een vloer in leggen. De Glücksburg 4 wordt standaard zonder vloer geleverd. Wenst u een houten vloer? Dan is het mogelijk om de vloer direct mee te bestellen. Tegen een meerprijs krijgt u een onbehandelde houten vloer, inclusief onder hoge keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. Door deze behandeling hebben de onderleggers van massief hout een langere levensduur. 

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje in het terragrijs te bestellen. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Glucksburg 4 karibu Tuinhuis Glücksburg 4 Karibu 242 x 217 x 220 cm 19mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Inclusief klassieke dubbele deuren
€ 899,95 per stuk incl. btw