Logo Gadero
service

Betontegels 50x50 cm Zwart met facet Dikte 5 cm

Productnummer
EX70910-Zwart
Onderhoudsvriendelijke betontegel met anti mos laag
betontegel_antraciet_5
2000059v1_tegel_antraciet_50x50x5
Per m2

32,92

incl. BTW

Verkocht per 8 stuks á € 65,84

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
50 cm
Breedte
50 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 8 stuks á € 65,84

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met facet en afstandhouder

  • Geïmpregneerd en geborsteld

  • Zeer voordelig

Specificaties

Gewicht
29 kg
Kleur
Zwart
Lengte
50 cm
Dikte
5 cm
Breedte
50 cm
Benodigde per m2
4
Type tegel
Betontegel
Ondergrond
Normaal zandbed
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Geïmpregneerd

Betontegels 50x50 cm Zwart met facet Dikte 5 cm

Zoekt u voordelige betontegels van 50x50 cm in de kleur zwart? Deze zwarte Excluton betontegels van 50 x 50 cm groot en 5 cm dikte zijn geschikt voor uw terras of voor het aanleggen van een tuinpad. Vierkante betontegels ook wel stoeptegels genoemd zijn al jaren populair. Deze betonnen tegels zijn onderhoudsvriendelijk. Witte kalkaanslag is echter nooit te voorkomen. Wilt u een volwaardig gecoate tegel kopen, kies dan voor onze volledig gecoate tegels. De tegel is licht geborsteld en heeft een stroef oppervlak. Deze 50x50 cm antraciet zwart gekleurde terrastegels hebben een schuin facet. Een facet is een smal schuin randje rondom het oppervlak van de tegel.

De aangegeven prijs van deze 50x50 cm betontegels in de kleur zwart is per m2. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%. De tegels zijn te bestellen per 2 m2 met een minimale afname van 8 tegels. Bestel hier 50 bij 50 cm betontegels voor de beste prijs en met snelle levering.

Tuintegels leggen

Bij het leggen van tuintegels raden wij een zandbed aan van 10 à 15 cm hoogte en die is aangetrild. Houd hierbij ook rekening met de opsluitbanden die rond het terras moeten worden aangelegd. De tegels dienen voorzichtig geplaatst te worden omdat ze kwetsbaar zijn voor breuk. Om onkruid zoveel mogelijk te voorkomen voegt u uw nieuwe terras af met voegmiddel.

Omdat deze tuintegels 5 cm dik zijn raden wij u af deze te gebruiken voor uw oprit of deze af te trillen. Onder deze zware belastingen kunnen de tegels breken. Wij raden hier altijd een steen van minimaal 6 cm dik voor aan.

Lees hier tips voor terras aanleggen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels.